Presó provisional per abusar sexualment de la parella

També s’acusa l’home, de 35 anys, d’un delicte contra la integritat física

Presó provisional per abusar sexualment de la parellaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Un home de 35 anys està ingressat a la presó de manera provisional des de divendres passat després de ser detingut per un presumpte delicte d’abusos sexuals contra la parella. Segons el balanç emès ahir per la policia, el detingut, que va ser arrestat dijous pels volts de les sis de la tarda, també està acusat d’un delicte contra la integritat física. L’home va ser posat a disposició judicial divendres passat, l’endemà de la detenció, i el jutge va ordenar que ingressés al centre penitenciari de la Comella, segons va poder saber el Diari. Tot i això, la policia no va concretar a quin lloc es va produir la detenció, que es va fer arran d’una denúncia prèvia.

D’altra banda, quatre persones van ser detingudes dimecres passat per un presumpte delicte contra el tràfic jurídic. Se les acusa de falsificar un certificat empresarial. L’alerta la va enviar el mateix departament de Tributs. Segons el cos, la investigació ha determinat que l’autora del document fals és una dona de 54 anys i els altres tres homes implicats en el procés, que eren socis d’una societat del Principat, se’ls va detenir i prendre declaració per la presumpta implicació en els fets. A més, dues persones més van ser detingudes per identificar-se, en aquest cas, amb documentació falsa. La primera detenció va tenir lloc el dia 15 passat, quan un home no resident de 20 anys va ser arrestat a la frontera francoandorrana del Pas de la Casa. La policia l’acusa d’haver-se identificat el 2015 amb una identitat falsa durant un control a la frontera. L’altre detingut és un home no resident de 34 anys que es va identificar diumenge al Pas de la Casa també amb una identitat falsa.

A banda d’aquests fets, quatre persones van ser detingudes la setmana passada per conduir per sobre de la taxa d’alcohol permesa. Tots els detinguts són homes i tenen entre 22 i 47 anys. Aquest últim va marcar la xifra més alta, amb 2,29 g/l, després de patir un accident que va requerir l’actuació dels agents. El jove de 22 anys també va donar positiu (1,86 g/l) després de patir un accident que va ocasionar danys materials. Els altres dos, que van donar 1,54 g/l i 1,76 g/l, van donar positiu en un control rutinari de circulació. Finalment, dos homes van ser detinguts per possessió de drogues. Un home resident temporal de 27 anys va ser detingut dissabte al Tarter amb 0,3 grams de metamfetamina mentre que diumenge un home resident de 32 anys va ser arrestat per tenir 0,9 grams de cocaïna.

tracking