esquí

Grandvalira i Vallnord, pistes on més es lliga

GrandvaliraFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’aplicació Happn per conèixer gent, amb 45 milions d’usuaris a tot el món i un milió a Espa­nya i Andorra, va analitzar entre el 22 de desembre i 7 de gener les dades sobre el nombre d’usuaris presents a les estacions d’esquí espanyoles i andorranes i la seva activitat amb la pròpia aplicació, per crear els rànquings definitius d’estacions d’esquí ibèriques en què més gent busca parella i més es pot lligar.

S’ha analitzat a quina estació d’esquí, per l’alt nombre d’usuaris de Happn presents, és més fàcil lligar. També s’ha establert l’estació amb més activitat de gent que vol conèixer-se. És a dir, no només hi ha usuaris sinó que no s’han quedat quiets i han interactuat activament amb altra gent.

Grandvalira és, segons l’estudi, l’estació en la qual més es pot lligar tant per nombre d’usuaris (va aglutinar fins al 24% del volum total d’usuaris de Happn) com per l’activitat d’aquests dins de l’app (acumula el 25% de l’activitat de Happn en les estacions d’esquí). La segona és Vallnord, que igual que Grandvalira destaca tant en nombre d’usuaris (20% del total) com en l’activitat (22%). La primera estació espanyola és la Masella (Girona) quant al nombre d’usuaris de Happn (17%), mentre que si s’avaluen els usuaris que més van interactuar aquesta tercera plaça correspon a Sierra Nevada (Granada), amb el 18%.

tracking