x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
sanitat

Esperes de 6 hores a Urgències pels casos més lleus

El director assistencial reconeix que falten metges al servei i que hi ha "estrès" en la plantilla
El director assistencial del SAAS, Joan Martínez Benazet, ha comparegut avui per explicar la situació a Urgències i ha reconegut que falten facultatius i que això està provocant que el temps d'espera per als casos de menys complexitat estigui entre les quatre i les sis hores. Ha exposat que la falta de personal crea "estrès en la plantilla" perquè tot i que el nombre d'infermeres és el correcte per al servei el ritme de treball dels metges acaba afectant al servei.
Martínez Benazet ha assenyalat que ara estan cobertes 18 de les 28 places de facultatius que hi hauria d'haver i
  • #5 Estadi comunal
    (18/01/18 16:23)

    Encara recordo quan van treure l'horari de 24 h a urgencies..., i quan es criticava al diari el gasto del SAAS, també recordo a Bombers units per que no toquessin el seu horari i planning, i per acabar recordo que DA va ser el que van votar molts ciutadans... si és queeee no aprenem!!

    Respondre
  • #4 tractament parcial
    (18/01/18 13:42)

    Està molt be contractar personal si en manca, però ens hem preguntat per què hi ha tanta rotació de personal?El tractament exitós es el que segueix a un correcte diagnòstic. Segons la carta publicada a la premsa per el personal d' urgencies,s'apuntava clarament a l' actitut del cap del servei. De fet els usuaris hem pogut constatar com gent de molta valua ha marxat cremada.Potser que tambè tractem de posar solucions per aquesta banda.

    Respondre
  • #3 Marieta
    (18/01/18 09:28)

    Tant de Bo això faci que els caps que porten al càrrec de manera vitalicia deixin d'estar enquistats. Càrregs temporal Maxim de cinc anys i per merits!! Prou amiguismes i responsables que ningú SAP quines competencias tenen

    Respondre
  • #2 Tonto l'últim
    (18/01/18 09:09)

    El Saas s'ha convertit en un vedat privat de caça, on els diners públics serveix per afavorir interessos personals, qui controla aquest festival?

    Respondre
  • #1 Recursos mal utilitzats
    (18/01/18 07:49)

    L'Hospital té molts recursos i sobretot diners, el problema és que estan mal utilitzats, se'n van tots cap als metges, caps d'àrea, directius i amics. Díficil però canviar un sistema al qual molts s'hi han ancorat, però no fer-ho ens costarà la salut.

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts