Desmantellen un hivernacle de marihuana a Encamp

La policia arresta un resident de 32 anys en el marc de l’operació ‘Línia’

Desmantellen un hivernacle de marihuana a EncampPOLICIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia ha desmantellat un punt de cultiu i elaboració de marihuana a Encamp. L’actuació, que s’ha realitzat en el marc de l’operació Línia contra el tràfic d’estupefaents, ha permès detenir un resident de 32 anys. L’arrestat disposava d’un hivernacle totalment equipat per a l’elaboració i preparació de la marihuana i un altre destinat a l’assecament i finalització del producte. La policia va requisar els dos hivernacles així com una bàscula, 140 grams de marihuana llesta per al consum, quatre plantes en fase avançada de cultiu i altres estris per a la manipulació i possible venda al detall dels estupefaents. Es tracta de la primera operació antidroga de l’any en la qual hi han participat gossos ensinistrats per tal de detectar els productes.

L’acció dels agents respon a la voluntat d’intensificar la persecució del tràfic d’estupefaents i avançar en la prioritat d’erradicar el consum de drogues entre els menors d’edat i els joves. En aquest sentit, els agents actuen en zones sensibles tant contra la venda com el consum. Un dels punts destacats de vigilància són els exteriors dels parcs infantils o els centres escolars.

Només l’any passat es van realitzar cinc operacions contra el tràfic de marihuana i venda a menors, amb un balanç de cinc quilos de droga comissada i deu persones detingudes. Es tracta de les operacions Sativa, Ambient, Xamao, Paradís, Roca i Jumi, aquesta darrera la més important, amb 27 quilos d’haixix intervinguts. En la Roca el centre d’operacions també era un pis d’Encamp on vivia el principal implicat i que estava situat a prop del complex sociocultural i de dues escoles.

tracking