TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Religió

El bisbe d'Urgell viatjarà a Terra Santa en representació de la Conferència Episcopal

El bisbe d'Urgell viatjarà a Terra Santa en representació de la Conferència EpiscopalFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’arquebisbe ad personam i Copríncep d’Andorra, Joan-Enric Vives, viatjarà avui a Terra Santa com a representant de la Conferència Episcopal Espanyola per participar en l’assemblea internacional de bisbes que cada any es desplaça a Jerusalem, Betlem, Emaús i Gaza per conèixer la situació dels joves en aquesta zona i donar suport a les comunitats locals de cristians. Durant el viatge, que s’allargarà fins al 18 de gener, els bisbes representants de dotze conferències episcopals d’Europa, l’Amèrica del Nord i Sud-àfrica s’interessaran per les oportunitats de joves cristians, jueus i musulmans d’aconseguir una millor convivència entre els dos pobles i entre totes les comunitats religioses.

Els bisbes, tal com va informar ahir el Bisbat d’Urgell, es reuniran amb joves d’una escola jueva a Makabim-Reut, i amb un grup d’estudiants de Dret de la Universitat de Jerusalem que fan estudis sobre el multiculturalisme i tracten casos legals de persones que han sofert discriminació.

tracking