Nou detinguts per agredir, insultar i amenaçar agents de la policia

Un embriac estirat a terra va colpejar un guàrdia que el volia ajudar

Nou detinguts per agredir, insultar i amenaçar agents de la policia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Nou persones arrestades per atacs a agents de policia és el que reflecteix el balanç de detencions de la setmana passada. Els fets més rellevants es van produir la matinada de dijous 4, quan una patrulla va respondre a l’avís que una persona estava estesa a terra a Vivand. Un resident de 32 anys estava mig adormit i amb signes d’embriaguesa i, quan els agents el van intentar recollir, el jove es va exaltar i va propinar un cop de puny a un dels policies, i els va insultar i amenaçar. Se l’acusarà d’haver comès delictes per amenaces, injúries, resistència i desobediència greu als funcionaris de policia. L’agent agredit no va patir cap lesió de gravetat però va ser la mateixa setmana de la baralla dels dos germans al Pas de la Casa que va gravar la càmera d’un restaurant. En aquella ocasió els detinguts també van intentar agredir els agents quan volien separar-los. Fons policials afirmen que aquesta situació “no és normal i afortunadament feia temps que no es produïa, però són fets als quals estem exposats”. El mateix dia, a Sant Julià de Lòria un resident de 37 anys va ser controlat, també en estat d’embriaguesa, quan cridava des de la ter­rassa d’un bar. Els agents el van intentar calmar però l’home es va mostrar agressiu i els va començar a insultar.

Una altra patrulla va rebre el mateix tracte quan va intervenir entre un grup de persones que s’estaven increpant la matinada del dia 5 a Escaldes. L’endemà, el dia de Reis, de nou a Sant Julià, va ser arrestat un resident de 34 anys que picava insistentment a l’intèrfon de casa de la parella, amb qui havia discutit. Quan els agents van fer acte de presència els va injuriar i amenaçar, igual que un resident de 25 anys que havia entrat il·lícitament a casa dels pares després de forcejar amb el pare. A Escaldes-Engordany, la policia va detenir una parella de residents que discutien fortament i llançaven per terra el mobiliari de la terrassa d’un bar i van acabar trencant la porta d’entrada de l’edifici.

Finalment, destaca la baralla entre dos homes en un bar d’Escaldes que va acabar amb un detingut, un resident de 28 anys, després d’agredir-ne un altre, a qui va trencar dues dents.

tracking