entitat

Eleccions a la taula permanent del Fòrum Nacional de la Joventut

Eleccions a la taula permanent del Fòrum Nacional de la JoventutARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra (FNJA), Adrià Espineta, ha convocat per a les sis de la tarda del proper dissabte 27 de gener eleccions a la taula permanent de l’ens en el marc de la celebració d’una nova Assemblea de Joves. L’entitat ha decidit convocar les eleccions després que tres membres de la taula permanent hagin presentat la seva dimissió per “diverses causes”, segons s’indica en un avís publicat el passat dimecres al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra. Les eleccions s’han de convocar atès que la taula permanent ha d’estar composada per sis membres. En les eleccions que es van realitzar a la cinquena Assemblea de Joves celebrada el 18 de març del 2017 es van escollir sis membres de la taula permanent i dos suplents, i el fet que hagin dimitit tres obliga a convocar una nova votació.

Qualsevol jove amb una edat compresa entre els 16 i 29 anys pot presentar la seva candidatura a la taula permanent. Per fer-ho cal que l’interessat enviï al correu del Fòrum Nacional de la Joventut (fnjand@gmail.com) una butlleta de candidatura que està annexada a l’avís publicat a la pàgina web del BOPA i que també es pot trobar a la pàgina de Facebook de l’entitat (www.facebook.com/FNJAnd). L’enviament de la candidatura s’ha de fer almenys 15 dies abans de la celebració de l’Assemblea de Joves.

Al BOPA es publica també l’ordre del dia de la mateixa. Primer s’explicarà la convocatòria d’eleccions, per després donar informació respecte els projectes presentats a l’anterior Assemblea de Joves. Un cop s’hagi sotmès a votació el tancament de comptes del 2017, les diferents candidatures que s’hagin presentat a les eleccions faran la seva presentació. Poc després es faran les votacions per escollir una nova Taula Permanent del Fòrum Nacional de la Joventut d’Andorra. El lloc on es farà l’Assemblea de Joves es publicarà els pròxims dies al Facebook de l’ens.

tracking