La policia deté un treballador d'una discoteca per agredir un client

Els agents també van arrestar una dona per haver colpejat la parella després d’una discussió

Detingut un home per agredir la seva exparella i conduir ebriFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La policia va detenir pocs minuts abans de les cinc de la matinada de diumenge passat un treballador d’una discoteca d’Andorra la Vella per agredir un client. La patrulla que es va atansar fins al lloc dels fets va arrestar l’home, un resident de 25 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física després que tingués “una problemàtica d’ordre públic” amb un client. Segons assenyala la policia en el receptiu comunicat de premsa en què recull les detencions efectuades de la setmana anterior, l’empleat del local d’oci va donar una empenta al client i el va fer caure a terra, ocasionant-li una ferida sagnant a la cella dreta en clavar-se un got de vidre.

Aquesta no va ser l’única detenció de la setmana relacionada amb un local d’oci. Els agents van detenir la tarda de dissabte un home resident de 31 anys a Sant Julià de Lòria també com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física. El detingut va mantenir mentre estava a un bar de la població “una discussió banal” amb un altre client al qual va donar una empenta quan van sortir tots dos del local. El cop va fer caure a terra la persona agredida i li va produir una ferida sagnant a la part posterior del cap. No satisfet amb la primera agressió i segons l’informe de la policia, l’arrestat va etzibar diferents cops a la cara de la víctima que li van comportar la inflamació i l’erosió del pòmul i l’ull esquerre.

La nit de dilluns, a dos quarts de deu, va ser arrestada una dona resident de 34 anys com a presumpta autora d’un delicte contra la integritat física en l’àmbit domèstic. Els agents van ser requerits arran d’una “discussió acalorada” que va mantenir amb la parella. La discussió va anar de les paraules als fets, ja que la detinguda va acabar donant-li diferents cops al cos i la cara que van causar a la víctima petites lesions sagnants al front i el coll.

Per últim, la nit de borratxera d’un resident de 56 anys d’Escaldes-Engordany va acabar amb la seva detenció com a presumpte autor dels delictes contra l’honor, contra la llibertat i contra la funció pública. Poc abans de les cinc de la matinada del passat dijous es va requerir la presència d’una patrulla de la policia, ja que l’home “en un important estat embriac” es trobava a l’escala del seu domicili parlant en un to de veu molt elevat. Quan la patrulla que va arribar fins a l’habitatge va voler intervenir, l’home no només no va deixar de cridar, sinó que va decidir increpar els agents. Segons l’informe de la policia, el detingut va injuriar i amenaçar els policies i es va resistir al seu control per part dels agents.

tracking