turisme

Ara albira un Nadal amb “dos ponts com el de la Puríssima”

La UHA, segons les actuals reserves, creu que el patró d’ocupació serà com el de fa una setmana

Ara albira un Nadal amb “dos ponts com el de la Puríssima”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Unió Hotelera (UHA) albira un Nadal amb ocupacions extraordinàries molt similars a les que es van donar pel pont de la Puríssima, quan es va arribar al ple tècnic a tot Andorra. La forta demanda d’habitacions per a les dates nadalenques és el que fa preveure als hotelers que durant les vacances “tindrem dos ponts com el de la Puríssima”. Ho va indicar en declaracions al Diari el president de la UHA, Manel Ara, que va parlar de dos períodes diferenciats respecte a l’arribada de turistes. Un aniria de divendres 22 de desembre al dia de Sant Esteve. L’altre aniria del 27 de desembre al 3 de gener. Els hotelers esperen repetir el patró del pont de la Puríssima tant en ocupació com en la pujada de preus que la majoria dels establiments van aplicar.

El cap de setmana previ al Nadal també serà positiu per als associats a la Unió Hotelera, ja que s’espera una ocupació mitjana del 70% les nits de divendres i dissabte. Les reserves per a la nit d’ahir eren del 58% i per a la d’avui, del 80%, sent les parròquies centrals les que tindran una major ocupació les dues jornades. A les altes es preveu que sigui la nit d’avui la de millor ocupació.

Quant a les carreteres, ahir a la tarda hi va haver fins a 2,5 quilòmetres i mig de trànsit dens per sortir del Principat per la frontera del riu Runer. Per avui al matí i fins a primera hora de la tarda es preveu trànsit dens amb possibles retencions d’entrada a Andorra per les dues fronteres. De sortida hi pot haver problemes al matí al Runer i al vespre al Baladrà.

tracking