reportatge

La foto de la discòrdia

A la Massana i Sant Julià no va caure gaire bé una ‘penjada’ a Twitter dels liberals per l’ambigüitat del missatge de ‘celebració’ el mateix dia del trencament.

La foto de la discòrdia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

alguns membres d’Unió Laurediana i Ciutadans Compromesos no els va fer cap gràcia la fotografia que va penjar Liberals d’Andorra a Twitter poques hores després que Pintat, Majoral, Montané, Naudi i Camp haguessin fet públic que abandonaven el grup parlamentari. La piulada de la discòrdia mostrava una fotografia del sopar de Nadal de Liberals d’Andor­ra i acompanyava la llegenda “Avui @LiberalsAndorra estem de celebració”. Al costat de la frase es col·locaven dues emoticones amb copes de xampany.

Dins de les files massanenques i lauredianes consideren que “no calia” enviar aquest missatge subliminar, segons fonts de les dues formacions, perquè creuen que l’únic que s’aconsegueix és intentar jugar amb l’ambigüitat de forma gratuïta. En aquesta línia, les fonts lauredianes van incidir que no feia falta el “missatget menystenidor” quan el matí següent (ahir) ja estava previst que Jordi Gallardo acusés Josep Pintat de falta de lideratge. És aquest concepte ambigu de combinar l’alegria d’una celebració prenadalenca amb un missatge subliminar d’alleujament per deixar d’estar junt a lauredians i massanencs. Durant el sopar es van fer algunes referències sarcàstiques al trencament amb UL i CC, segons fonts properes a la trobada.

Les fonts consultades també van comentar que la imatge tramesa a través de Twitter és prou rellevant perquè posa en primer pla la que es pot considerar la taula presidencial del sopar dels liberals. Entre els presents a la taula principal hi ha Jordi Gallardo, Eva Riberaygua, Ferran Costa, Marc Forné, Valentí Martí, Jordi Troguet, Maribel Lafoz i Toni Garcia. La presència de Marc Forné a la taula del lideratge es percep com l’oficialització del retorn de l’excap de Govern a un primer pla.

Els liberals, però, davant del rum-rum per la foto, van haver de fer un nou tuit durant la jornada d’ahir amb la mateixa foto: “Que quedi clar... Celebràvem el sopar de Nadal amb els nostres afiliats i simpatitzants” pels dubtes que podia haver generat l’anterior missatge.

tracking