TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Salut

Salut descarta que hi hagi lots de la llet per a infants retirada a França

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El ministeri de Salut va enviar un comunicat en què descartava que a Andorra hi hagi lots dels productes de llet per a infants que van ser retirats a França per ser sospitosos de portar la salmonel·la agona. Segons el comunicat, el ministeri de Salut no ha rebut cap notificació oficial per part del sistema d’alerta i resposta ràpida d’aliments i pinsos de la Unió Europea, que informa els països receptors dels productes retirats, fet que provaria que al país no hi ha arribat. Tot i així, des de l’executiu s’envia una llista amb els lots i les marques dels productes que podrien ser portadors del bacteri perquè “les oficines de farmàcia, els metges de capçalera, els pediatres i a la població en general” en tinguin coneixement.

Des del ministeri s’envia un missatge de tranquil·litat a la població perquè tot i tenir productes d’aquestes marques, si no estan especificats en els lots perillosos, el consum segueix sent apte. En el cas que alguna família tingui un d’aquests productes, l’executiu recomana que no el consumeixin, i que en el cas que els nens siguin al·lèrgics a les proteïnes de la llet, caldria posar-se en contacte amb el pediatre per tal que els pugui receptar un nou producte.

tracking