Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Successos

Mor un bomber andorrà en un accident amb ala delta a les Canàries

Toni Gràcia Armengol tenia 49 anys i durant la setmana passada havia participat en un Open Internacional a l'arxipèlag.
Actualitzada 12/12/2017 a les 13:26
    Redaccio
El bomber andorrà, Toni Gràcia Armengol, va morir dilluns després de patir un accident amb ala delta a la localitat canària de Famara, a l'illa de Lanzarote. Gràcia era de la Massana i justament la setmana passada havia participat en una de les proves d'ala delta més conegudes a l'arxipèlag, l'Open Internacional de Canàries.

Segons han informat mitjans espanyols Gràcia estava sobrevolant el nord de l'illa i el succés s'hauria produit sobre la una del migdia, quan els seus companys van alertar, en arribar a Famara, que no sabien on era ja que no havia aterrat al lloc previst. Això va fer activar un dispositiu de recerca que el va acabar localitzant a una zona coneguda com "Las Nieves".

Membres de Protecció Civil són els que es van encarregar del rescat i van iformar que l'home patia un fort traumatisme craneoencefàlic per l'impacte contre les roques i que patia una aturada cardiorespiratòria. Així se li van practiar maniobres de reanimació cardiopulmonar però va ser impossible salvar-li la vida.

Tal com indiquen els mitjans espanyols, el bomber s'havia quedat a Lanzarote després de participar en l'Open Internacional Canàries per aprofitar i juntament amb altres companys seguir sobrevolant l'illa. Des del cos de bombers s'ha lamentat la pèrdua d'un del seus membres i han assegurat a través d'un missatge a Twitter que el cos "viu un moment de dolor i profunda tristesa". De la mateixa manera han volgut trasmetre el condol a la família.
Etiquetes
  • #1 J.Blat
    (12/12/17 19:37)

    Descansa en pau amic meu,et trobarem molt a faltar.

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts