Equipament

La plataforma de Soldeu avança a bon ritme tot i la meteorologia

Mandicó assegura que el calendari els impedeix frenar en ple hivern

La plataforma de Soldeu avança a bon ritme tot i la meteorologia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les obres de la plataforma de Soldeu avancen a tota marxa i a contrarellotge, malgrat les dificultats meteorològiques de l’hivern. Ho confirma el cònsol major de Canillo, Josep Mandicó, que explica que “es va molt just de temps, i és cert que el dia que neva o fa mal temps baixa la intensitat dels treballs, però no les podem aturar”.

Els treballs per la plataforma i l’aparcament han de quedar enllestits abans del febrer del 2019 per acollir les finals de la Copa del Món. “Crec que si no fos pel retard que hi ha des d’un inici, que vam començar-les més tard, podríem haver-nos plantejat parar en les èpoques més dures de molt fred, però ara intentarem no frenar”, assegura el cònsol major canillenc, convençut que podran complir els terminis si no afluixen. En l’actualitat, s’estan fent tasques de desmunt, i s’està realitzant fonament i pilotatge. “Mentre puguem treballar-hi les obres no es pararan”, reitera Josep Mandicó.

15 milions de pressupost

Mandicó diu que Canillo aprovarà dimecres els comptes comunals del 2018. El pressupost, sosté, se situarà en uns 15 milions. “Serà molt exigent quant a inversió”, diu. Entre altres, continuaran diversos treballs d’embelliment.

tracking