Una fira congeladaXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fort vent que bufava ahir al matí no feia presagiar res de positiu en la inauguració de la segona edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió Ecosostenible (Fiveco) de Sant Julià, com es va poder confirmar poc després del protocol·lari tall de cinta, per part del cònsol major de la parròquia, Josep Miquel Vila, i dels ministres lauredians que l’acompanyaven, Gilbert Saboya i Carles Álvarez Marfany.

Mentre un tècnic ensenyava a les autoritats el funcionament del nou Tesla S, que té un preu aproximat de 90.000 euros, el vent de fora feia tremolar tot l’envelat on s’ubicava la fira i també ensordia tot l’interior. Això sumat a la poca afluència de públic va facilitar la decisió de tancar l’exposició i reobrir-la a partir de les tres de la tarda, si amainava la ventada, cosa que no va fer, de manera que es va mantenir tancada tot el dia amb la intenció de permetre l’entrada al públic, aquest matí, si el temps acompanya.

A la Fira s’hi exposen uns seixanta vehicles de tres concessionaris diferents i d’un estand de l’asseguradora Catalana Occidente, per si algú volia sortir amb el pack complet, cosa que ningú va poder fer ahir. A banda de l’exposició de vehicles, la Fiveco també volia mostrar els cotxes antics, “aquells que ens transporten a la nostra infància”, tal com afirmava Vila, però si el primer recinte encara va poder obrir el temps suficient per ser inaugurat, el segon ni això, ja que un desperfecte a la carpa va impedir-ne l’obertura.

tracking