Turisme

Marc Márquez i Toni Bou seran al bulevard de les estrelles

El comú posarà les plaques d’aquí a unes setmanes i els ha convidat a ser-hi

Marc Márquez i Toni Bou seran al bulevard de les estrellesCOMÚ ALV

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Márquez i Toni Bou tindran el seu nom i la seva signatura en una de les plaques del Bulevard de les estrelles de la capital. Els dos campions del món del motociclisme han signat ja les plaques que s’instal·laran d’aquí a unes setmanes al Fener Boulevard, segons ha informat el comú.

En l’estada d’ambdós a Andor­ra la Vella el cap de setmana passat, amb motiu de la gala de premis de la Federació Internacional de Motociclisme (FIM), Márquez i Bou van accedir a signar les plaques per constar al bulevard, inaugurat la setmana passada pel pilot de ral·lis Cyril Despres, la primera personalitat a tenir-hi una estrella.

La intenció del comú és poder organitzar un acte amb la presència de Márquez i Bou en el moment de la col·locació de les seves estrelles. Segons el comú, el campió de trial, Toni Bou, resident al país, ha confirmat la seva assistència i s’ha mostrat disposat a fer una exhibició de les seves habilitats amb la motocicleta. Pel que fa a l’ídol de moto GP, Marc Márquez, tot dependrà de la data i els compromisos que tingui, però ha assegurat voler ser-hi.

L’objectiu del bulevard de les estrelles és deixar l’empremta de personatges il·lustres que visiten la parròquia o bé exerceixen d’ambaixadors de la ciutat o del país més enllà de les seves fronteres.

Estrena centrada en el motor

Les primeres estrelles estaran especialment relacionades amb el motor. De fet, la cònsol major, Conxita Marsol, va avançar en la inauguració la voluntat de comptar amb Albert Llovera i Jorge Lorenzo per deixar-hi la petjada.

tracking