Detingut un home a Escaldes que tenia 52 grams de marihuana a casa seva

Detingut un home a Escaldes que tenia 52 grams de marihuana a casa seva

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La policia va detenir dijous passat un home resident de 45 anys a Escaldes-Engordany per un presumpte delicte contra la salut pública. L’home, que posseïa 52,45 grams al seu domicili, va ser detingut després d’una investigació del cos arran d’una contravenció penal imposada el 25 d’octubre passat. Aleshores, els agents van enxampar un jove de 25 anys amb 25,9 grams de marihuana. L’home detingut dijous passat seria el venedor d’aquest estupefaent. D’altra banda, un home resident de 46 anys va ser detingut dimecres passat a la frontera hispanoandorrana per un altre presumpte delicte contra la salut pública. La policia l’acusa de portar a sobre dos grams de cocaïna en el seu intent d’accedir al Principat com a passatger d’un vehicle.

Etiquetes:

La policia també va detenir la setmana passada tres persones per un presumpte delicte contra la seguretat del trànsit. Tots tres eren homes i tenien 22, 39 i 58 anys respectivament. Els tres circulaven presumptament amb una taxa d’alcohol superior a la permesa. D’altra banda, dimecres passat una dona resident de 47 anys va ser detinguda per un possible delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. Hauria intentat obtenir una autorització de residència i treball gràcies a un document fals.

A més, un home resident de 34 anys va ser detingut per haver entrat presumptament al domicili de la seva parella sense el seu consentiment i un jove i una jove també van ser arrestats per agredir-se mútuament.

tracking