Carlos Martínez de Campos, nou president del Consell d'Administració d'Andbank Espanya

Daniel García-Pita, actual president del Consell d'Administració, serà el nou president del Consell Assessor d’Andbank Espanya.

Carlos Martínez de Campos, nou president del Consell d'Administració d'Andbank EspanyaAndbank

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Andbank Espanya, entitat especialitzada en banca privada, es reforçarà al desembre amb el nomenament de Carlos Martínez de Campos com a nou president del Consell d'Administració, en substitució de Daniel García-Pita, que presidirà el Consell Assessor d’Andbank Espanya. Aquest nomenament es farà efectiu a partir del 12 de desembre.

Martínez de Campos, que fins a dates recents ha estat president del Consell Assessor de Banca Privada de Caixabank, compta amb una amplia trajectòria en el sector financer. Va capitanejar el desembarcament de Barclays Bank a Espanya, del que va ser nomenat president, i, alhora, va ostentar els càrrecs de president de Barclays França, conseller del banc privat alemany Merck Finck & Co. i responsable europeu i, posteriorment, el de director de la divisió del Grup, que incloïa la xarxa internacional d'oficines i la banca privada del Regne Unit i internacional. Com a tal, va ser membre del Comitè Executiu del Grup Barclays a Londres.

A més, Martínez de Campos ha estat president o membre del Consell d'Administració o del Consell Assessor de companyies cotitzades i no cotitzades de diversos sectors que, a més del financer, inclouen l'immobiliari, el capital de risc, la seguretat, el navilier, consultoria informàtica, internet, mineria, assegurances, hospitals, etc. Compta amb una àmplia experiència en comitès d'auditoria, de risc i altres òrgans de control corporatiu.

La incorporació de Carlos Martínez de Campos com a president del Consell d'Administració permetrà a Andbank reforçar la seva estratègia a Espanya i, d'aquesta manera, consolidar el seu posicionament al mercat de banca privada, on és un dels principals operadors.

El consell d'Administració d’Andbank Espanya seguirà comptant amb Javier Gómez-Acebo, Fernando Herrero, Eduardo Muela i Jaume Aubia, com a consellers independents.

Carlos Aso, conseller delegat d’Andbank Espanya, explica que “poder comptar amb un actiu com Carlos Martínez de Campos, amb experiència en banca privada i en la gestió i assessorament de les entitats més importants a nivell mundial, ens ajudarà a impulsar el nostre creixement al mercat espanyol. Tindrem la sort de poder seguir comptant amb Daniel García-Pita l'experiència del qual i la seva vàlua han estat claus per Andbank Espanya els últims 3 anys”.

tracking