Reportatge

A la 'caça' dels campions

Una multitud de fans van haver de cercar amagats pel Poblet de Nadal de la capital el pilot de Cervera, Toni Bou i la campiona de motocròs Kiara Fontanessi.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El campió del món de MotoGP, Marc Márquez, es va endur ahir el protagonisme d’un molt especial joc de fet i amagar al Poblet de Nadal d’Andorra la Vella, al qual també van participar de bona gana i amb molt bon humor el campió del món de trial, Toni Bou, i la campiona del món de motocròs, la italiana Kiara Fontanesi. Desenes dels seus fans més joves van buscar-los mentre s’ocultaven en tres de les casetes del mercat nadalenc.

El joveníssim Robert Capdevila, de 14 anys, va ser qui va trobar el pilot cerverí en una caseta d’entrepans. Márquez era l’home més buscat de la tarda i la seva aparició a la pèrgola de la plaça del Poble de la mà d’en Robert va generar emoció i alguna empenta. “Estic molt content, en soc molt fan”, va explicar després en Robert amb el pòster signat del pilot a les mans.

“Trobar-me’l ha estat sorprenent, m’he quedat flipant”, va comentar el noi amb un somriure d’orella a orella. Per ell, una de les millors coses havia estat, sens dubte, poder parlar breument amb el seu ídol.

Qui va trobar un altre dels cracs va ser en Carlo Cassany, d’11 anys. “Ha estat molt fàcil reconèixer en Toni Bou, li he dit que soc amic d’un veí seu”, va explicar. En Carlo va sincerar-s’hi sense problemes: “Segueixo més MotoGP, però ell també m’agrada.” El més ràpid de tots a trobar un dels campions va ser, però, en Marc Toha, de 13 anys.

Va topar-se amb Kiara Fontanesi fins i tot abans que s’iniciés el joc, pel qual els tres campions havien d’intentar passar desapercebuts al mercat durant mitja hora. “Estava comprant una galeta i me l’he trobada, he vist que la noia que hi havia a la caseta era ella”, celebrava.

“Potser hi ha més nois que fan motocròs i moto en general, però està molt bé que ella guanyi”, deia convençut. Havien estat molts els aficionats que havien esperat per intentar trobar-los. Alguns eren a la plaça després d’haver fet una llarga cua al Centre de Congressos per aconseguir un autògraf, coincidint que els ídols hi eren com un dels actes previs de la gala de la Federació Internacional de Motociclisme (FIM). Els petits Unai i Julen, de 9 anys, anaven amb les mares. “Estan nerviosos, s’han quedat parats davant d’en Marc Márquez”, explicaven elles. Els joves Alba Garcia, Jordi Ambatlle i Lassaleth López, de 14 anys, o l’Èric Garcia, d’11, també havien pogut fer-s’hi fotos i esperaven per tornar-se a acostar al seu ídol. Com en Nagui do Nacimiento, un jove que havia aconseguit que el 93 li signés el casc.

A la 'caça' dels campions

tracking