Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Administració local

Els comuns rebran 73 milions

El Govern entrega enguany a les administracions locals 63 milions per transferències, 8 per l’impost de transmissions patrimonials i 2 per la taxa de vehicles
Els comuns rebran en total enguany 73 milions d’euros en transferències del Govern, la xifra més alta de la història. La quantitat s’obté per la suma dels 63 milions d’euros corresponents a les transferències anuals, més els vuit milions de la part comunal de l’impost de transmissions patrimonials i dos més per la recaptació de la vinyeta (la taxa per la tinença de vehicles). Els diners que rebran enguany estan molt per sobre de les previsions que tenien les administracions locals en els pressupostos.
L’elevada xifra prové de dos factors. El primer fa referència al fet que en els últims anys
  • #3 Albert
    (26/11/17 11:53)

    Apreciat Ricard Poy, sumar l'impost de transmissions patrimonials (ITP) i la taxa de vehicles (conceptes impositius compartits entre comuns i Govern des de tota la vida) a les transferencies que ara ja s'han establert legalment en 55 milions NO ES CORRECTE! Altra cosa es manifestar que no s'està d'acord en que aquest exercici el Consell General no hagi congelat la transferencia com es pretenia. Però no barregem naps i cols, l'ITP i la taxa de vehicles no són transferencies! Van a part, son impostos compartits i Govern també se'n queda la seva part. Això en cap cas genera deficit al Govern, entren mes diners a Govern i una part van als Comuns com sempre. Bon diumenge. 

    Respondre
  • #2 Party Privee
    (26/11/17 09:58)

    Una festa privada, amb diners públics a la qual el ciutadà no està convidat ....

    Respondre
  • #1 Molts diners
    (26/11/17 07:57)

    Ara si que en faran d'animalades i en llençaran de diners,les sessions de comu´es convertiran en concursos d'idees per veure com podran gastar tants diners,convertirem Andorra en una festa continua,no tenim politics reparats per administrar bé aquests diners,que sel's quedi Govern i pagui deutes aixó es el que s'ha de fer.

    Respondre
3
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts