Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Tribunals

Un jubilat traficant

La fiscalia demana sis anys de presó per a un home de 70 anys per un presumpte delicte contra la salut pública. El detingut, que està entre reixes de manera preventiva, va ser enxampat a final de l’any passat amb 27 quilos d’haixix al seu domicili, a Ordino.
Tenia una vida austera, gastava poc i aconseguia estalviar molts diners. Això és el que un home de 70 anys va assegurar que feia mentre treballava al comú d’Andorra la Vella amb 2.200 euros que obtenia del salari. Gràcies a l’austeritat i que una amiga seva li proporcionava menjar va aconseguir acumular molts diners, però en veure que la pensió se li reduïa a uns 700 euros es va “acollonir” i va decidir traficar amb droga. L’home, que va ser detingut el desembre passat al seu domicili, a Ordino, amb 27 quilos d’haixix, va reconèixer els fets davant del Tribunal
  • #7 Toni
    (25/11/17 08:25)

    Aquest paio no hauria de sortir mai mes de la presó. El no tenir diners per arribar a fi de mes no li dona dret a traficar amb drogues. Ho sento però toleranxia zero, tingui la edat que tingui, ni la situació econòmica que sigui.

    Respondre
  • #6 au crepuscularº
    (25/11/17 01:14)

    Frivolitat periodística va dir..
    L'altra lectura és la fragilitat d'un sistema econòmic que passa i passarà factura a molts de nosaltres. Vull tornar a enllaçar paraules; productes bancaris de merda, festa del totxo promocionada i aberrant, crisi. El que afecta i afectarà d'una manera directa i desproporcionada als nostres joves que pagaran una festa que mai va ser seva i que aquesta no com les drogues no s'hi podran negar.

    Respondre
  • #5 au crepuscularº
    (25/11/17 01:07)

    Frivolitat periodística va dir..
    És una llàstima que trobi frívola la notícia, però crec que en realitat el tema que toca és de rabiosa actualitat. Si em permet, li obro un altre ventall de lectures possibles. Començo recordant que Andorra sempre ha tingut un tarannà laxe amb el que es refereix a la salut pública, alcohol, tabac, productes bancaris, aigua d'Arinsal. Crec que aquest septuagenari sols va seguir la dinàmica d'aquesta nova era; el menyspreu total per qualsevol autoritat, moralisme o ètica.
    Ens sobta de cop i volta que els nostres adolescents es fumin un porro que no que beguin el cap de setmana fins al coma etílic, ens sorprèn menys que abans de declarar-se el brot de gastroenteritis que va deixar al país veí amb algunes baixes laborals (quina manera de declarar una guerra) sospitosament grups d'adolescents de colònies acabessin al vàter purgant l'any lectiu a causa d'aigua mineral contaminada (la primera en la història). Vull enllaçar unes paraules a l'atzar per aclarir-ho, CACA, CONSTRUCCIÓ forassenyada i aberrant durant la festa del totxo i la consegüent crisi.
    Espero que no es prengui la meva aportació massa a la valenta.

    Respondre
  • #4 Frivolitat periodística
    (24/11/17 18:24)

    No entenc el to humorístic que se li pretén donar a aquesta notici, considero que l'assumpte de les drogues és massa sensible com per tractar-lo d'aquesta manera tán frívola, si us plau una mica més de rigor periodístic senyors.

    Respondre
  • #3 MARKLIN2
    (24/11/17 16:37)

    DONCS MENYS EL 3O% - UN PRECEDENT DEL FUTUR.

    Respondre
  • #2 Coco
    (24/11/17 15:12)

    Vist les pensions que ens queden a la jubilació... no em sorpren gens ni mica!! 

    Respondre
  • #1 au crepuscularº
    (24/11/17 07:24)

    Dóna per l'argument d'una pel·lícula

    Respondre
7
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts