Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
VIOLÈNCIA DE GÈNERE

107 nous casos de maltractament

Des de principi del 2017 s’han obert el doble d’expedients per agressions respecte al mateix període de l’any passat
Un total de 155 dones han estat ateses des de principi d’any per maltractament, una xifra un 12% superior respecte al mateix període de l’any anterior. Són dades que van donar a conèixer ahir en roda de premsa la cap d’àrea d’Igualtat, Mireia Porras, i la secretària d’Estat d’Afers Socials i Ocupació, Ester Fenoll. Les dues representants de l’executiu van explicar que realment no és que hi hagi hagut un augment de casos, sinó que els fets ja s’estaven produint fa temps i ara han aflorat gràcies a la major “conscienciació de la població” i als nous mecanismes de detecció.
Dels
  • #5 porca miseria
    (24/11/17 13:32)

    Sara va dir..
    avui dia el maltractament no té cap génere perque el practiquen tant els homes com les dones estem fracassats com a societat en tots els aspectes.....

    Respondre
  • #4 Sara
    (24/11/17 13:07)

    Com a dona em repugna el maltractament peró no hem de entrar en el parany com a Espanya que hi ha casos de dones que denuncien i els hi ajuden amb pisos i els marits maltractadors passen la porta. 

    Respondre
  • #3 Dani
    (24/11/17 11:09)

    Per què la violència contra els homes no es considera violència de gènere? Això és igualtat?

    Respondre
  • #2 3 son els factors
    (24/11/17 09:28)

    Es alarman veure el mal viure que tenen moltes famílies al país,tot això és un conjunt de factors que el govern i tindria de fer un anàlisi molt més profund i començar a posari fil i agulla per revertir la situació tan com es pugi ,no cal dir res més ja que tots sabem quins són els factors i 3 són els que no es poden pasar per alt, cultural, econòmic i conciliació familiar,si el govern no intenta revertir els problemes mencionats tindrà que fer una fortalesa inversió per restructuration famílies tan des estructurades

    Respondre
  • #1 Polítiqués de génere
    (24/11/17 09:27)

    Hi ha infinitat de problemes en la societat, des de malalties de tota mena fins abusos a la feina, a les escoles, delinqüència, drogoaddicció, suïcidis etc., que causen moltíssim patiment a moltíssima més gent i no s'organitzen campanyes mediàtiques diàries insistents sobre aquests problemes . Només es fa amb la farsa de la violència domèstica i la demonització de la imatge de l'home.

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts