Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
trànsit

Un mort, un ferit crític i un ferit molt greu en un accident a l'entrada d'Ordino

Un tot terreny hauria envaït el carril contrari, per on circulava la ‘pick-up’ de les víctimes
Un resident de 55 anys va morir ahir i dos més van resultar ferits d’extrema gravetat en un xoc frontal entre dos cotxes a Ordino, a la carretera general número tres, que uneix la Massana i Ordino, a l’altura de la deixalleria de les valls del nord. L’accident va tenir lloc abans de les sis de la tarda quan, segons els primers indicis, un tot terreny amb matrícula andorrana va envair suposadament el carril contrari. La invasió va provocar un xoc frontal amb una pick-up, també de matrícula andorrana, on viatjaven cinc operaris de l’empresa de treballs públics Heracles. Al
  • #18 kamikazes
    (24/11/17 22:17)

    cotxes d'alta gama, mocosos de vint anys o més al volant i ganes de fardar cremant gasolina, la combinació perfecta per trobar-nos aquests resultats

    Respondre
  • #17 Ana
    (24/11/17 21:18)

    Totalment d'acord amb el comentari Nº1. Cada dia hi ha més conductors que ja no només es saltan el semafor en ambar, sinó que ho fan en vermell. Atenció al pas de viananants de l'Illa amb carrer la Unió, cada dia és més perillós i molts conductors van com bojos.

    Respondre
  • #16 Ciutadana
    (24/11/17 19:25)

    Sentit pèsam a les families. A banda, llegeixo els comengtaris i al.lucino. No s'han d'eleiminar els dobles carrils que son una important descongestió de tránsit, el que han de fer els CONDUCTORS ES RESPECTAR LES NORMES DE CONDUCCIÓ!. I els vianants tambè, I NO MIRAR EL MOBIL NI CONDUINT(per algo existeixen els mans lliures) NI CAMINANT ATRAVESSANT LA CARRETERRA NI PASSOS DE VIANANTS. Som la gent que hem de respectar les normes.

    Respondre
  • #15 lecreer
    (24/11/17 18:20)

    Mis mas sentido pesame para su familia y amigos, espero q el resto de los heridos esten en buena recuperacion, a pesar q unos de ellos este desplazado a bcn,
    yo quiero avisar del tramo de leecler de encamp, cada dia frenazos y algumos con pequeñas incidencias, pf, hagan algo por mejorar la seguridad y no es necesario demasiado, pero algo

    Respondre
  • #14 North face
    (24/11/17 17:43)

    Em sento desprotegit per la administració que és qui hauria de vetllar per la meva seguretat i la de la meva familia quan circulo per les carreteres del país; especialment desprotegit en les valls del Nord (La Massana i Ordino)que s'han convertit en una mena de far west, territori descontrolat on domina l'incivisme en la carretera i els conductors irresponsables i salvatges campen a les seves amples dia darrera dia.

    Respondre
  • #13 Un d'aqui
    (24/11/17 16:23)

    Victor va dir..
    Tota aquesta carretera es espantosa,cal afegir-hi el tram de La Cortinada,Ansalonga,Punt rodó de Sorná que no el fa ningú de baixada de la general i els dobles carrils fins a Ordino.I ara per finalitzar la gran autopista que han fet des de les mines de ferro LLorts, fins al cap de la pujada de Farreres.Srs.del Govern i Policia poseu-hi má i mitjams.

    Respondre
  • #12 Andorra Fast and Furious
    (24/11/17 14:59)

    Cotxes esportius i motos d'alta cilindrada passen a més de 150 km per hora per aquesta zona, de vegades penso que és el Circuit de Nürburgring.

    Respondre
  • #11 Miquel
    (24/11/17 14:33)

    Manel va dir..
    El vial del Mirador d'Encamp està limitat a 40km/h però els cotxes passen a 90km/h cap a munt. El dia que hi hagi una desgracia (per exemple que un cotxe atropellia un vianant que travessa pel pas de vianants) la culpa serà del conductor però també de l'Administració competent per no haver posat radars, semàfors, obstacles limitadors de velocitat, ..., per alguna cosa paguem uns polítics i uns serveis públics. A Ordino passa el mateix, tots sabem que les mesures de seguretat en aquell tram no són les adequades.

    Respondre
  • #10 Victor
    (24/11/17 12:33)

    Prou d'accidents ! Al tram entre Ordino i el cementiri també hi haura morts . Sembla una pista de formaula 1 . Hi ha gent que pasa olimpicament de la doble linia blanca i mai hi ha cap control . Cotxes i motos a mes de 100 cada dia !! Morir d'aquesta manera es una vergonya . Una abraçada a les families .

    Respondre
  • #9 grandalla
    (24/11/17 12:28)

    El meu sentit pèsam a les víctimes, i espero que la conductora reflexioni per les vides que ha destrossat amb la seva imprudència...a banda que mereix presó per homicidi per imprudència.
    Vic a la parròquia d'Ordino, coincideixo amb altres comentaris...allò és un rally...la gent de vegades comença a avançar abans fins i tot del doble carril, a l'alçada de la cruïlla del supermercat DIA.
    Servei de circulació de La Massana....potser abans que ficar tantes multes i dirigir rotondes, caldria reenfocar les prioritats, oi????

    Respondre
Veure’n més
18
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts