Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK

Un mort en un accident entre Ordino i la Massana

El xoc també ha deixat tres ferits molt greus i dos poc greus
Actualitzada 23/11/2017 a les 20:35
Una persona ha perdut la vida aquesta tarda en un accident que s'ha produït a la carretera general 3 entre les parròquies d'Ordino i la Massana. Segons han informat al Diari fonts coneixedores del cas en la topada s'hi han vist implicats dos vehicles: un tot terreny i una 'pick-up'.

En el cas del tot terreny, hi viatjava un sol ocupant que ha resultat ferit poc greu. En canvi, en la 'pick-up' hi anaven cinc persones, una de les quals ha resultat morta, mentre que hi ha tres ferits molt greus i un de poc greu.

Com a conseqüència de la topada la carretera ha estat tallada durant un parell d'hores en els dos sentits de la marxa, fet que ha comportat que es formessin cues importants entre les dues parròquies.
  • #5 Isaac
    (24/11/17 06:18)

    Descansa en paz, gran amigo. Siempre se van los mejores.

    Respondre
  • #4 Andorrà
    (23/11/17 23:03)

    Descansi en pau aquest senyor,

    Respondre
  • #3 Mat
    (23/11/17 22:37)

    visco a pocs metres del accident. Aquest any portem 2 morts just al mateix lloc. Fareu algo??? Tinc un pas de vianants de la deixalleria a la gasolinera. Hi ha algun valent que s atreveixi a creuar???? Si fiqueu doble carril per acelerar surtint de la massana i just despres hi ha un pas de vianants....es dificil entendre aixo. Cada vegada que vaig cap a casa, tinc que frenar i hem fico a la parada de bus de davant de la pleta de l aldosa perque els cotxes que van per darrera adelanten a la curva i hem passen a velocitats excessives. 
    Fiqueu badens, treieu el doble carril, no se , FEU ALGO!!! Mobilitat!!!! FEU ALGO!!!

    Respondre
  • #2 conductor andorrà
    (23/11/17 22:30)

    Qui circulem diàriament per les carreteres andorranes estem exposats a una sobreestimulació viàries, canvis de carril continues, obres mal senyalitzades i constants.Poc espai entre vehicles,rotondes impossibles.Qui carai fa les normatives?

    Respondre
  • #1 Sílvia
    (23/11/17 21:54)

    La CG4 es, lamentablemente, una pista de velocidad  muchas veces (no se ai es este el caso). Poco iluminada y con tramos en los que los coches vuelan de velocidad.. muy triste y mucha pena.... mucha. 

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts