Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Solidaritat

La caminada contra el càncer recapta més de 7.500 euros

De cara al 2018, Assandca ha avançat que estan treballant en un projecte per recollir fons per al càncer infantil.
El director de marqueting de Pyrénées SA, Joaquim Serrahima, i el representant de la Fundació Jacqueline Pradère, Josep Manzano, fan entrega de la recaptació de la caminada contra el càncer al president d'Assandca, Josep Saravia.

La caminada contra el càncer recapta més de 7.500 euros

El director de marqueting de Pyrénées SA, Joaquim Serrahima, i el representant de la Fundació Jacqueline Pradère, Josep Manzano, fan entrega de la recaptació de la caminada contra el càncer al president d'Assandca, Josep Saravia.

Assandca
Actualitzada 22/11/2017 a les 18:20
La quarta caminada contra el càncer, organitzada per l’Associació andorrana contra el càncer (Assandca) amb la col·laboració de Grans Magatzems Pyrénées i de la Fundació Jacqueline Pradère, va recaptar 7.663 euros. Totes les parts han estat d'acord que la caminada va ser un "èxit rotund" i han assegurat la continuïtat de l'activitat per l'any vinent. El fet que enguany la inscripció no tingués un preu fix, sinó que cadascú fes la seva aportació voluntària, gairebé ha doblat la xifra recollida, la qual cosa demostra la sensibilitat de la gent per les causes solidàries.

Es van repartir més de 1.200 samarretes groc fluorescent de la caminada, tot i que hi va participar gent que no la portava. El representant de la Fundació Jacqueline Pradère, Josep Manzano, ha destacat que l'evolució de la prova ha estat "espectacular", passant en només quatre edicions de les 500 persones del primer any a les més de 1.200 d'aquest, i multiplicant per cinc la xifra recaptada. Malgrat tot, Manzano ha dit que "no volem tocar sostre quant a la participació ni tampoc pel que fa a la quantitat que se'n pot derivar d'aquesta participació".

Bona part dels diners recollits amb les inscripcions de la caminada es destinaran a mantenir el transport sanitari, ja que Andorra no compta amb el servei de radioteràpia. El president d'Assandca, Josep Saravia, ha explicat que "cada dia hi ha més gent que ho demana" i que l'entitat està pagant entre 80 i 100 viatges cada mes. Per altra banda, també destinaran una part de la recaptació a diverses activitats que estaven en segon pla, però que a poc a poc van prenent pes, com són: l'activitat física gratuïta que ofereixen pels malalts al centre esportiu Els Serradells; l'assistència mèdica per a tots els pacients de l'associació, per tal que, en cas de trobar-se malament, puguin rebre assistència mèdica a casa les 24 hores del dia, sense necessitat d'haver-se de desplaçar; així com també a la recomposició mamària.

Sobre la participació, Josep Saravia s'ha mostrat molt content i ha apuntat que el fet que cada any vagi en augment, els reafirma que estan fent bé les coses. Pel que fa a la recaptació, ha dit que malgrat els dubtes previs sobre el fet de demanar la voluntat, els ingressos finals han sobrepassat les previsions, la qual cosa els satisfà molt.

De cara al 2018, Assandca està treballant en un projecte per recollir fons per al càncer infantil. Hi ha una proposta per celebrar una festa-torneig d'hoquei sobre patins aquí a Andorra, promoguda per una fundació espanyola que treballa amb els nens amb càncer i les seves famílies. Així, una part del que es reculli amb les diverses activitats de l'any vinent, es destinarà a aquesta iniciativa.
  • #1 Jordi
    (22/11/17 19:17)

    Personalment no crec que aquestes campanyes tinguin totes les virtuts que se'ls atribueixen, és pur màrqueting, postureo. Si no poses aquest dia al teu perfil el llacet rosa, no dones diners o no participes ets un insolidari i motiu de apallissament públic ...

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts