noves teconologies

Nou projectes busquen inversor al NIU Demo Day

Andorra Telecom organitza una trobada entre creadors d’star-up’ i financers

Nou projectes busquen inversor al NIU Demo DayANDORRA TELECOM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Quatre dels nou projectes que actualment s’estan desenvolupant al Niu d’Andorra Telecom es van posar a prova, ahir, juntament amb cinc més de Barcelona, en la primera edició del NIU Demo Day que es va celebrar a l’Art Hotel i que tenia l’objectiu de posar en contacte aquests projectes amb possibles inversors que puguin finançar-los. Cadascun d’ells tenia cinc minuts per exposar el seu treball davant els 50 inversors, la majoria d’ells del “sector bancari, personals, family office, clients de bancs i en general, qualsevol persona que tingui diners suficients per fer-ho”, explicava el director de la companyia, Jordi Nadal, i cinc minuts més per respondre les seves preguntes. En el cas que hi hagués interès, es podria teixir una conversa de networking en una sala adjacent. “L’èxit d’aquesta trobada és que els inversors trobin un lloc on invertir diners i a l’inrevés. Nosaltres els posem en contacte, però no sabrem com acaben les converses, ja que poden trigar mesos a tancar-se”, comentava Nadal.

El NIU Demo Day “és l’única trobada d’aquestes característiques que es fa a Andorra, i el nostre objectiu és que la majoria dels nostres projectes trobin el finançament necessari per acabar sent una realitat”, deia Nadal, que també explicava que els quatre projectes del Niu “són els que estan més madurs dels set que estem desenvolupant”.

Per trobar els altres cinc participants, la parapública va recór­rer a l’escola Esade “i a persones que tenen experiència en aquesta mena d’esdeveniments”. Són cinc projectes que venen de Barcelona i que si troben el finançament necessari “es quedaran a fer realitat el projecte a Andorra”, reconeixia Nadal.

El director d’Andorra Telecom no va garantir una segona edició del NIU Demo Day de forma contundent, encara que “veient l’acceptació que ha tingut estem disposats a plantejar-nos-la. No és segur que la realitzem, però sí bastant probable”, comentava. En aquest sentit, Nadal va explicar que s’ha trobat que molta gent que no sabia que es feia aquesta exposició i que ja li havien demanat de participar-hi en el futur.

tracking