entitats

Campanya per lluitar contra l'assetjament sexual durant les festes majors

Stop Violències ha demanat l’ajut del Fòrum Nacional de la Joventut

Campanya per lluitar contra l'assetjament sexual durant les festes majorsFNJA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Stop Violències prepara una campanya contra l’assetjament sexual durant les festes majors i ha demanat la col·laboració econòmica del Fòrum Nacional de la Joventut per elaborar el material amb el qual la durà a terme. Aquesta és una de les nou propostes que es van presentar dissabte en el marc de la sisena assemblea de l’entitat que es va celebrar al vestíbul del Consell General. D’altres van ser la d’un productor de curtmetratges que demana finançament per dur a terme els seus projectes i les de col·laboració amb el Festival Ull-nu i el Club de Rem.

El pilot Albert Llovera va presentar un projecte de col·laboració amb la fundació Lo que de verdad importa, i el grup de rap Versus Norte també va demanar formar part dels programes que subvencionarà el FNJA, que enguany compta amb un pressupost de 34.428 euros. La resta les van presentar un club d’skate que demana ajuda econòmica per tenir un nou local on també es podria ubicar el de l’FNJA, una proposta solidària per col·laborar amb les ONG que ajuden els refugiats i la vinculació de l’entitat juvenil a l’European Youth Forum. D’altra banda, també es van presentar a l’assemblea les comissions que es volen posar en marxa l’any que ve. Són les de règim intern, les de coordinació de l’acció internacional de l’FNJA, la de comunicació, la de cultura, la de gènere i la de sostenibilitat.

El resultat de la votació de les diferents propostes i de les comissions es coneixerà el proper 23 de novembre, perquè els joves que no van assistir a l’assemblea però van sol·licitar el vot encara poden fer-ho via internet.

tracking