Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
nous mercats

El turisme del vi, un sector per créixer

Els microproductors de vi veuen que potenciar aquest camp és la clau per a la consolidació i la seva viabilitat econòmica
Joan Albert Farré i Carles Verdaguer, dos dels quatre microproductors de vi que té el país i amb els quals ha pogut parlar el Diari, mostraven la seva voluntat que el Principat es reorientés cap al turisme enològic, com una forma de fer créixer el producte i ajudar en la seva viabilitat econòmica alhora que s’aconseguiria un visitant que ara no es té. “El vi és un gran atractiu turístic i aquí encara no el tenim, per això hauríem de potenciar aquesta via i situar Andorra dins del mapa del turisme enològic”, reflexionava Farré, gerent del celler la Borda Sabaté,
Veure’n més
12
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2016 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477