Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
diplomàcia

Reunió trilateral amb Mònaco i San Marino abans d'arribar a un acord amb la UE pel tabac

Actualitzada 18/11/2017 a les 06:35
Les delegacions del Principat, San Marino i Mònaco afronten la setmana que ve una nova reunió trilateral per intercanviar impressions sobre com es troben les negociacions que duen a terme les negociacions els tres països sobre l’acord d’associació amb la UE. Aquest cop, Andorra serà la seu de les trobades després de la que es va fer a Mònaco el passat mes de març i a San Marino al maig.
Les reunions trilaterals tindran lloc a falta de poc menys d’un mes per tancar un acord sobre la qüestió del tabac amb la Unió Europea a Brussel·les. Està previst que el cap de Govern, Toni Martí, es reuneixi dilluns amb Nicola Renzi, el secretari d’Estat d’Afers Exteriors, Afers Polítics i de la Justícia de San Marino. Un dia més tard, es preveu una compareixença de premsa dels dos representants conjuntament amb el ministre d’Estat de Mònaco, Serge Telle. Serà després de les reunions que mantindran els tres països dimarts al matí.
Etiquetes
  • #1 Tabac i UE
    (18/11/17 18:08)

    Mónaco i Sant Marino, no tenen la dependència del tabac com tè Andorra,no tenen ni cultiu ni industria,el turisme els dona més que suficient a les seves finances.(turisme de qualitat)Andorra tenim la pagesia,les finances de govern i les industries del tabac,una mmala gestió amb la UE,i ens arruinaria a tots.Em demano que tenen en comú en tema tabac que es el queinteressa a Andorra?

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts