Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
nova promoció

Policies formats contra el terrorisme

Tots els agents seran instruïts per lluitar contra l’amenaça gihadista
El cos de policia formarà tots els agents en matèria antiterrorista com a resposta als darrers atemptats a Catalunya i França i a l’expansió global dels atacs gihadistes. Ho va anunciar ahir a l’alberg de la Comella el director de la policia, Jordi Moreno, després de la cerimònia d’obertura de la formació de 33 nous agents. El director va recordar que el cos ja compta amb una unitat antiterrorista composta per tres agents i un caporal, però que “tothom, inclús els agents que entren de nou”, s’han de formar en aquesta matèria i estar preparats per “prevenir i evitar que
  • #9 company
    (15/12/17 23:24)

    Voldria deixar constància que estic titulat i format en una acadèmia GOA (grup d'operacións avançades) en matèria antiterrorista i treballs al carrer arribant en obtenir un nivell 4 del màxim de 5 avalat per: MASADA SECURITY ISRAEL . Documentació oficial i homologada (demostrable).Podent oferir serveis a Europa, Àfrica, Brasil,Israel, etc. excepte a Andorra.
    Pregunto per ventura és que no tenim nivell a Andorra tant costa ajudar-nos entre nosaltres mateixos o és millor pagar als de fora ???.
    Informo que: després d'haver intentat oferir els meus serveis al país i d'intentar obrir-me camí fins i tot quant a competències de l'estat tot a estat en va,a ningú li interessa perquè és millor portar-lo de fora com se sol dir (de fora vindran i de casa teva et treurán).
    Voldria deixar constància que a Andorra ja existeix de gent preparada però que no és valorada.
    Com bé va dir CHRIS KYLE (a menys que estiguis disposat a agafar una arma per defensar al teu país, el mínim que pots fer és respectar als que si ho estan).
    P.D: això són critiques del poble preses personalment i en privat: Em sembla fantàstic tenir algo així al país no és una cosa que sigui necessària per qui som,però sí que u hauriem de tenir,com els altres paisos tenen.
    Aprofità per saludar a tots els companys professionals i membres de tot tipus de la seguretat i al ciutadà civil.
    G.O.A

    Respondre
  • #8 Quina llàstima
    (18/11/17 23:43)

    Els bons policies han anat plegant i ja només en queden quatre que plegaran en breu...què ens quedarà ? gent jove amb poca experiència alguns amb poques ganes de treballar i poca professionalitat i poc respecte !!! Això és el què vol aquest govern ? aneu retallant i ja ens ho trobarem tots plegats !! de criticar en sabem tots però quan ens comenci a fallar la seguretat ciutadana llavors si que ens queixarem amb motius !!! Aneu fent, aquí Andorra estem massa ben acostumats i massa tranquils !

    Respondre
  • #7 Nivelon
    (18/11/17 22:32)

    Terrorisme autòcton?
    Autocton "Originari del mateix país, lloc o àrea en què viu. Indígenes, aborígens. Consulta autòcton al: Diccionari de l'Institut d'Estudis Catalans"

    Quin nivell que tenim, mare meva.

    Respondre
  • #6 Sofia
    (18/11/17 21:19)

    Preparats per el gihadisme? Vaaaa si us plau! Només estan preparats per paratge fer-te bufa que donguis una mica positiu i començar te a cridar i fer-te sentir un delinqüent que as assessinat amb algú! Ja sabem que està malament i ho admeten però si us plau no hem matat a ningú! 

    Respondre
  • #5 Bressol
    (18/11/17 19:53)

    Operatius 100% ? A quí volen enganyar. Aquest govern ha provocat que els alts comandaments amb experiència hagin sortit de la policia. Ara mateix queda una colla de nens i 4 comandaments amics del govern i algun crio que mana i es pensa que és harry el sucio. Val més que no passi res.

    Respondre
  • #4 ciutadà
    (18/11/17 15:08)

    Que menos va dir..
    tens tota la raó! el més penós és que s'han perdut pel camí coneixements de la feina que ara son impossibles de trametre i la direcció no ha fet absolutament res per evitar-ho, molts comandaments d'ara tampoc basicament per que ells no tenen aquests coneixements... això si, passejar les escopetes si

    Respondre
  • #3 Que menos
    (18/11/17 13:43)

    Ara corrents a contractar policies per cobrir baixes per jubilació, havent perdut agents i comandaments amb experiència, formació i amb encara molt recorregut dins del Cos, ja que pràcticament es van jubilar gent de quaranta anys d'edat, no els que potser s'haguessin esperat des del Govern. Que malament ho ha fet Govern amb el tema de les jubilacions i com ha deixat el Cos. 

    Respondre
  • #2 jo
    (18/11/17 11:13)

    utilitzar armes llargues amb gran afluencia de persones a part de no ser gens, pero gens operatiu, es molt perillos i crea mal “rotllo” en els turistes... a més es la “cabezoneria” d'un comandament la que els obliga a passejar l'escopeta... esperem que no l'hagin de fer servir mai!

    Respondre
  • #1 Nens
    (18/11/17 10:29)

    Nens massa nens.

    Respondre
9
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts