INNOVACIÓ

Projectes andorrans a l'Smart City Expo World

La presència d’Andorra es va tancar ahir amb una vintena de presentacions

Projectes andorrans a l'Smart City Expo Worldactua

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra va tancar ahir la participació a l’Smart City Expo World Congress que s’ha celebrat des de dimarts al recinte Gran Via de Fira de Barcelona, a l’Hospitalet de Llobregat, amb la realització d’una vintena de presentacions de projectes dels empresaris del Principat presents a l’esdeveniment sota el paraigua de la iniciativa Actua. Van ser presentacions de projectes vinculats a negocis del món de la innovació. Durant els tres dies de congrés, es van interessar per Andorra professionals de sectors vinculats amb les noves tecnologies, la mobilitat, l’educació, la salut, l’arquitectura i les energies sostenibles, va informar ahir Actua en un comunicat.

La directora d’Andorra Desenvolupament i Inversió (ADI-Actua), Judit Hidalgo, va assenyalar que “estem molt satisfets del balanç final, ja que es consolida la imatge d’Andorra com un país que està apostant per la tecnologia i la innovació. A més, l’impacte de les presentacions andorranes ha estat molt important i els projectes han tingut una gran acollida”.

Per part andorrana, van utilitzar l’espai que oferia gratuïtament Actua representants d’Apiumtech, Soc Creatiu, FEDA, Andorra Telecom-Huawei, Nima-World, Podoactiva, Freemindtronic, Naos, Electrichain, Telcap, E-Beat, E-Motion, uSchuss!, i també investigadors de centres de recerca com l’Observatori Andorrà de la Sostenibilitat (OBSA) i del Massachusets Institute of Technology (MIT).

Projectes andorrans a l'Smart City Expo World

tracking