Política

Gallardo afirma que UL deixa d'assistir a les executives de Liberals

Admet que les divisions van començar en decidir obrir un procés per escollir candidat per a les properes eleccions

Gallardo afirma que UL deixa d'assistir a les executives de LiberalsFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president de Liberals d'Andorra (Ld'A), Jordi Gallardo, ha explicat aquest matí en una entrevista a Ràdio Nacional que Unió Laurediana (UL) li ha comunicat per carta que no tornarà a assitir a les executives de la formació. Gallardo no ha amagat doncs la divisió per la què passa la formació i que s'ha fet evident les darreres setmanes. Així ha detallat que en la darrera executiva que es va celebrar "em van fer saber via carta que se'm va entregar en mà que deixaven de participar en aquestes reunions de l'executiva".

El president de Ld'A ha indicat que, des del seu punt de vista, aquesta situació contradiu el comunicat de premsa que es va emetre des d'UL després de la reunió que van celebrar dimecres a la nit. Gallardo ha qualificat la situació "d'atípici, però és la realitat i no ens podem amagar". Amb tot, ha assegurat que la formació laurediana té tot el dret de deixar l'executiva liberal perquè ha reiterat que malgrat formar una coalició "són dues forces independents".

Preguntat per l'orígen de les desavinences ha reconegut que van començar quan Ld'A va decidir iniciar un procés per escollir candidat per a les properes eleccions nacionals. De la mateixa manera ha explicat que hi ha dues postures enfrontades pel calendari. Mentre uns volen que l'elecció es faci el més aviat possible "per treballar bé, altres són partidaris d'elegir-lo al darrermoment". Gallardo considera que les dues postures són vàlides i ha anunciat que hi ha una persona de fora de l'executiva que ja ha manifestat la seva volutat de ser candidat.

tracking