x

Ens agradaria enviar-te les notificacions per a les últimes notícies i novetats

PERMETRE
NO, GRÀCIES
Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
reportatge

Salts de llibertat

Des de l’entitat juvenil La Central havien descobert un grup de nois adolescents que aprofitaven les baranes del riu per saltar-les i practicar el parkour “sense seguretat”. Així que es va organitzar un taller perquè veiessin en què consistia i com s’havia de fer.
Leo Urban viu instal·lat en una paradoxa. Ell va deixar l’esport perquè no gaudia amb les directrius que li donaven els seus entrenadors i necessitava més llibertat. Anys després, ara és ell qui es dedica a ensenyar parkour als joves de la parròquia i ahir va oferir un taller d’aquest esport a l’skate park del Parc Central a un grup de 12 nois i dues noies que volien iniciar-se en aquesta “disciplina”. “El parkour pot ser perillós i per això no es pot fer el que es vulgui. Per aconseguir-ho, abans els caldrà molta experiència i molt treball, que és
  • #2 Encampada
    (16/11/17 22:49)

    Una bona Inciativa !!! Llastima que visc a Encamp, aqui invertim en parquimetres, soterra cubells d'Escombreries, i altre coses interessants, per aixo som els reis del Botellon, el Jovent a Encamp ni el veus.

    Respondre
  • #1 Sport
    (16/11/17 09:21)

    L'esport, i el parkour ho és, I MOLT XULO!! és una manera que els joves tinguin una motivació i no caure en el "fumeteo" tal i com es denúnciava al diari no fa gaire a Escaldes.
    És d'admirar les acrobàcies que fan.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts