Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
ocupació

Els temporers denuncien que és més fàcil trobar feina que un pis

Habitatges cars, en mal estat i que alguns propietaris “se n’aprofiten” són algunes de les queixes que exposen
Els treballadors temporers que ahir feien cua a l’entrada del departament d’Immigració van explicar que la seva principal preocupació abans de començar a buscar feina no és aconseguir-la, sinó que els inquieta molt més el fet de no trobar un pis. “Sabem que n’hi ha pocs, que són cars i que algun està en mal estat”, va explicar la Carlota, una argentina que ha trobat feina al sector de l’hoteleria i la restauració. “Tal com estan les coses és millor fer temporada aquí que quedar-se a Espanya a intentar trobar feina, però trobar allotjament és molt difícil i el problema
  • #4 Ja no tenim regals
    (21/11/17 06:54)

    L'oferta vs demanda es una llei que ho regula tot, el que no podia ser es que un pis de 2 habitacions es tingues que llogar per 400€ mes temporada sent ocupat per 4 persones cobrant 1.200€ mes es a dir, que mestres el propietari tot just cobria la comunitat i reparava el desgast els que utilitzaven la propietat feien l'ivern, aprofitant la crisi, doncs ve, avui fal l'ivern igual però la propietat pot llogar a un preu decent en funció de les persones que poden utilitzar la vivenda, evident ment di el lloguen es per que els surt a compte, tampoc pots reclamar que un propietaris reformi una propietat quant amb el que recauda tot just paga el manteniment de la vivenda,  així que ànims a treballar amb ganes que tots junts, amb solidaritat i coherència, Tindrem propietats mes preparades doncs s'invertira mes en millorar-les donat que existira una mica de rendiment.

    Respondre
  • #3 Lluire Comerç
    (16/11/17 22:32)

    Marta aixo es Comunisme, Departamnets de Govern intervencionistes !!! Aqui ens agrada especular, el lluire comerç, som Democrates Liberals de Dretes i Orgullosos !!  si fosis multi-propietaria com jo, que cobro 800€ per pisos mes vells que la plaça toros d escaldes , no demanries aquestes agencies protecionistes, el Comunisme no el volem, VISCA EL LLUIRE COMERÇ !!! 

    Respondre
  • #2 Problema,reacciò,soluciò.
    (16/11/17 18:53)

    Perfecte! Solució més especulació !!

    Respondre
  • #1 Marta
    (16/11/17 12:36)

    Jo el que encara no entenc és perquè quan comença la temporada de temporers no es fa un departament també temporal a Govern on es puguin gestionar tots aquests temes d'una manera més ràpida i eficient i s'exigeixi a les empreses que facin les coses bé.
    Després es queixen de que no hi ha cupos però quan arriba la gent la maltracten. Encara no som conscients que sense temporers no hi hauria temporada d'hivern? ni pistes, ni hotels, ni res..

    Respondre
4
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts