tradicions

Els castellers carreguen el primer tres de set

No van poder descarregar-lo perquè va caure però ningú es va fer mal

Els castellers carreguen el primer tres de setMÒNICA LUSILLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els Castellers d’Andorra van car­regar ahir un tres de set, el primer castell de set pisos d’altura que aconsegueix construir la colla andorrana. Va ser ahir al migdia durant la diada de tardor que es va celebrar al barri de la Sagrera de Barcelona, on la colla va actuar juntament amb la colla castellera Jove de Barcelona i els Manyacs de Parets.

El president de la colla, Juli Peña, va explicar que el castell es va realitzar durant una segona ronda però que només va ser possible carregar-lo, ja que a l’hora de descarregar-lo i després de la sortida del pom de dalt el castell va caure. Tot i així, cap membre de la colla va patir cap lesió, segons va assegurar Peña.

El president dels Castellers d’Andorra va assegurar que “malgrat la caiguda la colla està molt il·lusionada”, i va manifestar que espera poder tornar a construir un castell de set i aquest cop sí aconseguir descarregar-lo durant la III Diada dels Castellers d’Andorra. La jornada se celebrarà el 18 de novembre a les dotze en un lloc encara per confirmar i els andorrans comptaran amb l’acompanyament dels Sagals d’Osona.

A banda del tres de set, també van fer un quatre de sis, un dos de sis i tres pilars de quatre, un d’inici i dos de comiat.

tracking