Artesania i proximitatAna

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carn de poltre, melmelades de gustos variats, cerveses artesanes, cosmètics i pocions, i fins i tot fruita. Aquests són els principals productes que es poden trobar durant aquest cap de setmana al centre comercial Illa Carlemany en el marc de la sisena Mostra de productes agrícoles i artesans del Principat. Tot i la varietat, les mercaderies comparteixen un comú denominador: estan elaborades a cotes altes del Principat.

L’objectiu és donar a conèixer la marca Productes Agrícoles Artesans d’Andorra, que engloba diferents productors de proximitat del país. Alhora, el ministeri de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat pretén potenciar la diversificació del sector agrícola a través de la promoció i l’impuls de les noves produccions.

Durant la inauguració del certamen, la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Sílvia Calvó, va mostrar la seva satisfacció per “poder mostrar de cara als turistes que tenim un producte de qualitat”. Va destacar que edicions com aquesta permeten donar “més visibilitat” als productors. Per la seva banda, el gerent d’Illa Carlemany, Jorge Fonseca, va destacar que el certamen permetrà fer difusió dels productes als turistes. De fet, el centre comercial espera l’arribada d’uns 35.000 visitants durant tot el cap de setmana que podran veure de primera mà l’oferta agrícola i artesana del territori. Fonseca va destacar que la posada en escena en un lloc amb molta afluència permetrà que “el públic ho vegi” i que entri en escena l’estratègia del boca-orella. “Són productors de molta qualitat i la gent després parla i genera moviment”, va manifestar el gerent del centre comercial.

tracking