Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
finances

Cinca afirma que triennis, jubilació i IPC eleven la despesa de personal

El ministre remarca que l’augment fins a 110 milions del pressupost no és perquè s’estigui “contractant desmesuradament”
Jordi Cinca defensa l’increment de la partida de despesa de personal del 2018 fins als 110 milions pressupostats perquè assegura que obeeix “senzillament al repartiment de competències i la pròpia lògica de voler complir els compromisos que té adquirits l’administració”, entre els quals l’IPC, els triennis i els complements de jubilació, i rebutja que s’associï a un augment de la plantilla. “No s’ha de caure en la simplificació, que a vegades hi ha qui hi vol caure, de dir més pressupost de personal vol dir que s’està contractant desmesuradament i que està creixent l’administració”, destaca el titular de Finances en
  • #5 DoricoG
    (06/11/17 07:54)

    Vist els salaris cobrats i la quantitat de funcionaris que es rasquen els ous darrera del despatx, dubto ! Tenim un paquet impressionant fe funcionaris ! Una manera com una altra de tapar l'atur !! 

    Respondre
  • #4 Cateto
    (06/11/17 06:35)

    Trienis???...nosatres del sector privat en de pagar trienis??...home,sort en teniu de nosaltres que produin..per pagar

    Respondre
  • #3 Ramon
    (05/11/17 14:02)

    Home si teniu directors de cosos especials q cobren mes q els presidents dels governs veins doncs normal q hi haigui un problema 
    Mes de 10.000 euros cobren , una vergonya 

    Respondre
  • #2 El nou sistema de pensions
    (05/11/17 13:00)

    Ara comença a demostrar-se que les jubilacions són un problema de veritat, ja que cada any el Govern ha de posar diners que fins ara mai havia posat i a sobre retenia diners a la policia si no recordo malament.
    El nou sistema penso que serà i és insostenible ja que el Govern ha de desembutxacar molts milions a l'any, i abans, era una simple prestació de part del sou.
    Mira que hi havia opcions per modificar aquest tema, i han agafat per mi la pitxor, la més radical i la que val calés cada any. No li dono al nou sistema de jubilacions ni deu anys.

    Respondre
  • #1 Ciutadà
    (05/11/17 12:38)

    I els vostres sous desmesurats i no merescuts no augmenten la despesa? Quin percentatge ús emporteu respecte del la partida pressupostària de sous? Un 20, 30, 40% o potser més?

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts