Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Política

Vila acata la reforma dels comuns i descarta recórrer al Constitucional

El cònsol lauredià diu que accepta les lleis però avisa que la corporació haurà de fer “grans esforços” per “compensar-ho” i no ho tindrà “fàcil”
El comú de Sant Julià de Lòria acata la reforma competencial impulsada pel Govern amb l’aval dels comuns. Dona per tant el litigi per tancat i descarta recórrer al Constitucional. Ho fa després que el Consell General aprovés la Llei de competències i la de transferències el 20 d’octubre passat amb el suport de dos consellers liberals i la consellera independent, els tres vots mínims de l’oposició que eren necessaris per tirar endavant els projectes.
El cònsol major lauredià, Josep Miquel Vila, va anunciar durant la visita pastoral del Copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, que accepta les lleis tot i haver plantat
  • #2 Jaume
    (01/11/17 20:46)

    Molt bé. La pregunta és: Quants diners s'han gastat pels informes d'anticonstitucionalitat per rés? És constitucional la llei i si no ho és pq deixem fer? Qui pagarà la factura o a canvi de no tirar endavant hi ha hagut promesa o recompensa en benefici de St Julià de Lòria?
    Tinc més preguntes peró no val la pena.
    Quins politics déu meu.

    Respondre
  • #1 Lauredia
    (01/11/17 07:59)

    Ben fet Pep,s'ha de fer cas al Sr.Bisbe i a la vegada faras contents al Sr.Antoni Martí i a la Sra.Consol Naudi.I ara per penitència resaras tres parenostres.

    Respondre
2
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts