Política

Ld'A treu ferro a la dimissió de Rossell i l'atribueix a una “pujada de to”

L’executiva assegura que “no s’ha formalitzat res” i que treballa “amb normalitat”

Ld'A treu ferro a la dimissió de Rossell i l'atribueix a una “pujada de to”Xavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Liberals d’Andorra treu ferro a la dimissió del secretari general del partit, Amadeu Rossell, que va deixar sense efecte una setmana després, i l’atribueix a “una pujada de to sense més importància”. Tal com va publicar el Diari, Rossell va presentar la dimissió en la reunió que va mantenir l’executiva dimecres 18 d’octubre per fer marxa enrere una setmana més tard. Fonts de l’executiva presents a la reunió van treure-li importància tot afirmant que “les reunions de vegades s’escalfen i algú s’enfada perquè hi ha moments que un es tensa més”, però sobre la dimissió van assegurar que “ningú s’ho va prendre seriosament”. “Ni s’ha formalitzat res ni s’ha acceptat res”, van sentenciar.

“Tothom té dies millors i dies pitjors i pensem que s’han tret les coses de context” i “s’ha barrejat absolutament tot”, van manifestar amb referència a les diferències internes que hi va haver al si del grup per decidir si donava suport a la reforma competencial després dels dubtes d’inconstitucionalitat.

Dinàmica de treball normal

En aquest sentit, les mateixes fonts van explicar: “Hem seguit treballant i aquesta setmana [per la passada] hem treballat molt bé.” I van remarcar: “Hem posat ordre a tot perquè ningú s’atabalés amb tot això.” “Continuem treballant amb completa normalitat i amb la dinàmica que pertoca”, van concloure.

Membres de Liberals de fora de l’executiva van confessar que van reaccionar amb sorpresa en veure la notícia de la dimissió, però van indicar que “de rampells en tenim tots”. “Em va sorprendre molt però sé que l’Amadeu segueix sent secretari general”, va expressar un conseller general del grup liberal.

Un altre parlamentari del grup va evidenciar que “sempre hi ha roces a les reunions” i que “alguna cosa hi deu haver, però tant, no”. “Jo no percebo que hi hagi divisió. L’ambient que es diu que es respira a dins [a l’executiva] jo no l’he palpat, però tampoc puc dir si és tens o no perquè no he estat en cap reunió”, va argumentar. Els polítics consultats van assegurar que el partit està “lluny de les eleccions” i que la cursa per consensuar un candidat a les properes eleccions generals “encara no ha començat”.

tracking