treball

Onze empreses del país participen en el Workshop Ocupacional de la Seu d'Urgell

Onze empreses del país participen en el Workshop Ocupacional de la Seu d'Urgell

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Onze empreses del Principat van participar ahir en la tercera edició del Workshop Ocupacional que es va celebrar al Centre Empresarial i Tecnològic de l’Alt Pirineu (CETAP) de la Seu d’Urgell. En la trobada s’hi van aplegar un total de cinc empreses més de l’Alt Urgell i la Cerdanya, que juntament amb les d’Andorra van realitzar fins a 405 entrevistes a 130 demandants de feina.

Les companyies cercaven diversos perfils professionals del món de l’hostaleria i el benestar, el comerç i les vendes, la informàtica o l’administració i gestió d’empreses i el màrqueting.

A banda, el Servei d’Immigració va participar en un dels punts d’informació que hi havia per explicar als participants com funcionen les autoritzacions i quins tràmits s’han de fer per treballar al país. L’alcalde de la Seu, Albert Batalla, va explicar que l’objectiu del Workshop és reduir la distància entre el mercat laboral i les persones que cerquen feina a l’Alt Urgell, a la Cerdanya o al Principat i va subratllar que “l’Alt Urgell és un bon graner de persones que poden ocupar posicions al mercat laboral andorrà, ja que hi ha empreses que necessiten omplir diferents perfils professionals”. Batalla va apuntar que actualment a la Seu d’Urgell hi ha uns 630 aturats registrats. De la seva banda, el cap del Servei Territorial d’Ocupació a Lleida i l’Alt Pirineu i Aran, Oriol Salvia, va lloar la intermediació que facilita el Workshop, ja que posa en contacte gent que busca feina amb les empreses. “Cal aprofitar aquestes sinergies per afavorir que les persones demandants d’ocupació tinguin més oportunitats”, va dir.

Batalla i Salvia van donar la benvinguda als assistents juntament amb la tinent d’alcalde de Promoció Econòmica de la Seu, Mireia Font, el vicepresident del Consell Comarcal de l’Alt Urgell, Ricard Pérez, i la tècnica del Servei d’Immigració d’Andorra, Rosa Maria Call. Font va destacar al final que les empreses van trobar “bons perfils”, i va fer palès que es posaran en contacte directament amb els aspirants per fer-los una altra entrevista. Les empreses del país van ser Viladomat, Pyrénées, AnyósPark Hotel, Caldea, Tag Systems, Abba Xalet Suites Hotel, Hotel Piolets Park, Hr Restauració, Hotelco, Grup Quality i Cleant & Iron Service.

tracking