Telecomunicacions

L'enderrocament de l'edifici d'Andorra Telecom costarà 241.785 euros

Els treballs començaran a finals d'aquesta setmana i es faran seguint criteris per reduir al màxim la pols, les vibracions i els sorolls i l’afectació en el trànsit.

L'enderrocament de l'edifici d'Andorra Telecom costarà 241.785 euros

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El consell d’administració d’Andorra Telecom ha adjudicat l'enderroc de l’estructura de l’edifici administratiu del número 112 de l’avinguda Meritxell a l’empresa TP Unitas per un import de 241.785,96 euros. L’edifici administratiu acollia l’antiga seu de l’agència comercial de l’operadora de telecomunicacions i els treballs formen part del projecte de construcció de l’edifici 'The Cloud' en la parcel·la situada en la confluència de l’avinguda Meritxell i els carrers Bonaventura Riberaygua i la Borda.

Tal com informen des de la companyia de telecomunicacions, Unitas té previst l’inici dels treballs a final d’aquesta setmana. Igual que es va fer amb l'enderrocament previ de la caserna de bombers i dels interiors del mateix edifici administratiu, durant tot el procés se seguiran els criteris de la certificació Leed Or per minimitzar l’impacte de l’obra. Aquesta regulació preveu reduir al màxim la pols, les vibracions i els sorolls i l’afectació dels treballs en el trànsit de persones o vehicles.

tracking