Dotze anys de presó per intentar matar l'exnòvia provocant un accident a Adrall

L’Audiència de Lleida condemna un veí de la Seu per dues temptatives d’homicidi a la carretera

Dotze anys de presó per intentar matar l'exnòvia provocant un accident a AdrallSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’Audiència de Lleida ha condemnat el veí de la Seu d’Urgell que el 26 de juny del 2016 va provocar un accident de trànsit a l’N-260, a l’altura del nucli d’Adrall, a dotze anys i tres mesos de presó per dues temptatives d’homicidi. El tribunal considera provat que, de manera intencionada, va dirigir el cotxe que conduïa cap al car­ril contrari per tal de xocar contra el vehicle que circulava en sentit oposat, i “això amb l’únic propòsit i la intenció d’acabar amb la vida de la seva exparella i la seva pròpia”, reflecteix la sentència que recollia ahir el diari Segre. Les dues temptatives d’homicidi per les quals es condemna el jove són la de l’exparella i la del conductor de l’altre vehicle implicat. També se li imposen sis anys més de llibertat vigilada i vuit d’allunyament de la víctima.

Com a conseqüència del sinistre van patir lesions greus tant l’acusat com l’exparella, mentre que els tres ocupants de l’altre vehicle, un tot terreny, van patir lesions lleus. Ja quan els serveis d’emergència van acudir al lloc per auxiliar els ferits la noia va advertir els mossos que l’exnòvio havia provocat l’accident, ell ho va admetre, i ja va ser detingut mentre es recuperava de les ferides a l’hospital de la Seu d’Urgell. L’accident es va produir en una tornada del pont de Sant Joan i va provocar importants retencions.

A l’acusat també se li imputava un delicte de violència en l’àmbit familiar del qual ha quedat absolt perquè la sentència veu un comportament obsessiu vers la víctima, però no “l’existència d’una situació de por o temor”.

tracking