Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
CULTURA

Emissió en directe de 'Les Fourberies de Scapin' a Illa

Actualitzada 24/10/2017 a les 06:36
Els cinemes Illa Carlemany oferiran dijous la retransmissió en directe des de París de l’obra Les Fourberies de Scapin, la comèdia de Molière estrenada al Teatre Palais-Royal el 24 de maig del 1671. La sessió tindrà lloc a les vuit del vespre i l’entrada costarà setze euros, cinc per als estudiants, i es poden adquirir a la taquilla de l’establiment o bé al web de l’ambaixada (www.ad.ambfrance.org).
L’ambaixada de França va explicar ahir a través d’una nota de premsa que ha decidit incloure l’obra a la seva programació de projeccions francòfones a Illa atès “l’enorme èxit” que ha tingut Fourberies de Sacpin a la Comèdia Francesa després de dues dècades sense producció teatral i amb Denis Podalydès com a director d’escena. “Sabent l’interès que les representacions de la Comèdia Francesa susciten a Andor­ra, ens ha semblat adient oferir al públic andorrà la possibilitat de redescobrir al mateix temps que el públic francès un clàssic del teatre francès en una posada en escena renovada i una interpretació qualificada de magnífica”, afirma l’ambaixada.
Les Fourberies de Scapin van suposar un trencament dins l’obra de Molière, cansat de les pressions i les intrigues de la cort de Versalles. Es tracta d’una comèdia curta en tres actes i en prosa amb Nàpols com a teló de fons, lluny per tant de Versalles i dels cortesans, per viure “les aventures extraordinàries” d’un Scapin més lliure que mai que anima el desig de jugar i el plaer de viure.
Etiquetes
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts