Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK

Una vintena de persones a la jornada de formació en sostenibilitat

L'Andorra Convention Bureau ha organitzat la formació per "conscienciar i ajudar a les empreses" a implementar mesures de sostenibilitat en els esdeveniments que organitzen
Un moment de la jornada de formació.

Una vintena de persones a la jornada de formació en sostenibilitat

Un moment de la jornada de formació.

Andorra Turisme
Actualitzada 19/10/2017 a les 14:09
Unes 20 persones, membres de l'Andorra Convention Bureau (ACB), han participat aquest dijous al matí en una jornada de formació orientada a la sostenibilitat aplicada a l'organització d'esdeveniments, segons informa Andorra Turisme.

Diferents experts en la matèria han explicat als assistents el concepte actual de sostenibilitat dirigit a l'estratègia d'una empresa MICE i les tendències del sector. A més, també s'han indicat estratègies de sostenibilitat en empreses que es dediquen a l'organització d'esdeveniments per a empreses en l’àmbit del turisme de negocis, congressos, convencions, presentacions, incentius, etc.

L’objectiu d'aquesta jornada, segons el director de Producte i Nous Projectes d'Andorra Turisme, Enric Torres, és “conscienciar i ajudar a les empreses membres de l'ACB a implementar mesures de sostenibilitat en els esdeveniments que organitzen”.
De fet, es tracta d’una tendència cada dia més present en aquest tipus d’esdeveniments d’empresa i és important per Andorra poder avançar en aquesta línia que també enllaça amb l’estratègia de país de lluitar contra els efectes del canvi climàtic.
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts