Telecomunicacions

Els projectes del Niu Demo Day buscaran trobar inversors

La parapública ha decidit crear la jornada del Niu Demo Day per donar visibilitat als nous projectes tecnològics que es desenvolupin al país. Serà el 20 de novembre.

Els projectes del Niu Demo Day buscaran trobar inversorsANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La primera edició del Niu Demo Day, que organitza Andorra Telecom i que se celebrarà el pròxim dia 20 de novembre a l’Art Hotel, tindrà l’objectiu de posar en contacte emprenedors i inversors perquè “puguin convertir en realitat algun dels projectes”, va comentar el director general adjunt de la parapública, Antoni Ambatlle. Ara mateix s’estan decidint quants projectes hi participaran, però “hem fet una preselecció de 12 i calculem que seran entre cinc i vuit”, va assegurar Miquel Gouarré, responsable del Niu, que també va afegir que seran iniciatives relacionades amb les apps, el software de telecomunicacions o d’e-health (salut en línia), els videojocs, “en general amb la nova tecnologia, que és el que ens interessa”. Segons va explicar, deu d’aquests preseleccionats són iniciatives andorranes, no totes del Niu, i els altres dos són de fora però “tenen una clara vocació d’instal·lar-se al país”. Gouarré va comentar que en el Niu Demo Day, els responsables dels projectes tindran cinc minuts per explicar la seva iniciativa i cinc més per respondre a les preguntes que els facin. En cas que algun possible inversor necessiti més informació, es podran reunir a l’estant que tindran cadascun un d’ells. “Serà un format molt curt, amb pocs projectes perquè no podem tenir els inversors veient 15 idees diferents. Esperem que centrant molt la seva atenció, tothom pugui trobar el que busca”, va dir Gouarré. Ambatlle va comentar que la majoria dels projectes que actualment es desenvolupen al Niu estan en una fase “molt embrionària i tenim clar que algun segur que presentarem, però no volem tancar-nos, sinó que pensem que pot ser una gran oportunitat per als emprenedors del país”.

Set projectes a la Massana

Els responsables d’Andorra Telecom van explicar que ara mateix hi ha set projectes que s’estan desenvolupant a l’edifici del Niu de la Massana, dos són videojocs, un de telecomunicacions, tres més són apps, i el darrer treballa la tecnologia e-health.

tracking