Estacions

Vallnord-Pal Arinsal tanca l'estiu amb un 30% més de vendes que la temporada passada

Un total de 120.000 persones han passat per les instal·lacions i des de l'estació es destaca que cada vegada s'està més a prop de la desestacionalització

Pal Arinsal tanca l'estiu amb un 30% més de vendes que la temporada passadaVallnord

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Vallnord-Pal Ariinsal va tancar ahir la temporada d'estiu amb un increment de vendes del 30,3% respecte l'estiu passat. Segons s'ha informat mitjançant un comunicat, l'aposta per la millora de les instal·lacions i els seveis i un calendari amb esdeveniments constants pensants per al públic en general han apropoar l'estació a aconseguir que la temporada d'estiu representi el 10% de la facturació total anual. La meta gairebé s'ha assolit aquest estiu ja que la facturació aconseguida representa el 9,1% de l'import net de la xifra de negoci anyal assolida. Tal com s'ha explicat des de Vallnord, aquest estiu han passat 120.000 persones per l'estació, fet que permet acostar-se més a l'objectiu de la desestacionalització.

La venda de forfets -ja sigui amb el Bike&Ski o amb els de dia per a famílies- i l'ampliació de l'oferta gastronòmica així com la millora dels espais de restauració han fet que, una vegada més, aquests departaments s'hagin erigit com els pilars de la facturació. També s'ha remarcat la importància de l'Snowplus on durant l'estiu s'han pogut fer classes particulars i col·lectives de BTT tant per a infants com per a adults.

La millora de l’ocupació remata el balanç satisfactori d’una temporada que arrencava amb força tot rebent la Copa del Món UCI de MTB 2017 i els Mundials Màsters UCI de MTB 2017. Juntament amb esdeveniments internacionals com la Maxiavalanche Europe Cup o la Copa Catalana DHI i l’afluència arrossegada, confirmen la predilecció de riders d’arreu per Vallnord Bike Park la Massana. Els seus 26 circuits i el perfeccionament constant que un equip permanent i professional en fa, l’han convertit en un dels parcs predilectes dins de les fronteres europees. De fet, constantment al llarg de l’estiu, noms de ressò internacional de l’àmbit de la MTB com ara Alex Marin, Andreu Lacondeguy i tots els membres de l’equip Team Commençal Vallnord – que aquest any ha demostrat la seva força en la categoria femenina amb la conquesta de les Copes del Món de BTT i Enduro per part de Myriam Nicole i Cécile Ravanel, respectivament –, han invertit i gaudit moltes hores als terrenys de Pal per tal de seguir els seus entrenaments.

Encara dins del que concerneix Vallnord Bike ParK la Massana, és d’especial importància destacar una de les seves novetats d’aquest 2017 i que, en només una temporada, s’ha posicionat entre les activitats preferides per part de públic infantil i adult. Es tracta del Pump Track, un circuit modular d’asfalt a través de les pujades i baixades del qual han gaudit diàriament i de forma gratuïta no només bikers sinó també skaters i, fins i tot, afeccionats al patinet.

Les novetats han estat, enguany, les propostes de major notorietat entre el públic de l’estació de Vallnord – Pal Arinsal, que de nou ha estat principalment punt d’interès per a bikers però també per a famílies. Així, dins de Vallnord Mountain Park la Massana, la tirolina de 340 metres que s’estrenava amb l’endega del parc el mes de juny i els matalassos inflables de nova arribada han estat molt benvinguts pels clients, així com el parc de cordes i el kàrting elèctric, que també han estat dues de les propostes més apreciades tant per part dels infants com dels seus pares.

L’usuari de Vallnord – Pal Arinsal és, cada vegada, més plural. Això és conseqüència dels esforços dedicats als mercats estrangers però, sobretot, és resultat de la seguida organització d’esdeveniments internacionals que difonen les qualitats de l’estació arreu. Si bé el públic originari de Catalunya i d’Espanya segueix sent el més nombrós, el francès segueix la tendència a l’alça i es veu complimentat per turistes provinents de regions més llunyanes.

tracking