Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reportatge

Millor sanitat, més càncer

Andorra és un dels països amb millor sanitat del món, segons diversos estudis, i aquest podria ser un dels motius pels quals hi ha més casos de càncer.
Un equip d’investigadors de la Universitat d’Adelaida ha constatat que els països amb major esperança de vida i major accés a l’assistència sanitària tenen taxes molt més altes d’incidència de càncer que els subdesenvolupats. L’estudi col·loca Andorra com un dels països del primer món afectats per aquesta teòrica contradicció. En concret seria aplicable a Islàndia, Singapur, Japó, Suïssa, Suècia, Luxemburg, Alemanya, Itàlia, Xipre i Andorra, segons els resultats del treball que publica la revista Evolutionary Applications. Els autors han analitzat globalment i per països els tipus de càncer més freqüents i han arribat a la conclusió que la falta de
  • #5 Juramemt hipòcrites
    (16/10/17 01:07)

    La malaida "postveritat" ens tornarà boixos a tots,de debò ens tenim de creure aquesta notícia? 

    Respondre
  • #4 Eva
    (15/10/17 20:20)

    Això de que andorra té la millor sanitat del món, és mentida, els article que de vegades surt a la Vanguardia es una publicitat encoberta pagada per el govern d'andorra.
    No es pot comparar la sanitat ancara que sigui la esponyola, on a la seva sanitat tenen els millors metges, y no paguen rese. Y ni parlar de la sanitat alemana austríaca els nostres veïns francesos etcètera.
    Si andorra tens una habitació per tu sol, de conya. Però jo prefereixo compartir habitació i tindrà els millors especialistes i sense pagar res.
    No com aquí,

    Respondre
  • #3 Carol
    (15/10/17 18:25)

    La major part dels cancers tenen a veure amb l'envelliment cel.lular, amb fer-se vell, els factors externs el potencien o aceleren

    Respondre
  • #2 Carles
    (15/10/17 14:06)

    Aquesta notícia no te cap ni peus.El mon al inrevés.

    Respondre
  • #1 Joan Carles
    (15/10/17 09:48)

    Segur que no te res a veure la contaminació dels cotxes,el forn incinerador,les calefaccions a gasoil,els colorants cancerígens del gasoils,l'efecte inversió tèrmica de la vall o el corredor aeri internacional que invadeix el nostre espaci aeri.

    Respondre
5
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts