Una baralla entre conductors acaba amb un d'ells detingut

Arrestat un home de 33 anys per saltar-se la suspensió del permís de conduir

Una baralla entre conductors acaba amb un d'ells detingutARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Una disputa entre dos conductors va acabar dijous passat amb un d’ells a comissaria. La policia va detenir un home resident de 47 anys pels volts d’un quart de sis de la tarda per una agressió física. Dos conductors van començar a discutir fins que van arribar a les mans, motiu pel qual els agents en van arrestar un com a presumpte autor d’un delicte contra la integritat física i moral. Fonts del cos van explicar que la patrulla desplaçada al lloc dels fets, a la Massana, va concloure que l’home de 47 anys havia agredit l’altre conductor per una discussió que en cap cas va ser per un accident o desperfectes al cotxe. Tots dos van ser traslladats a l’hospital per ferides de caràcter lleu.

Dimecres la policia va detenir un resident de 33 anys a Sant Julià de Lòria per haver-se saltat la suspensió del permís de conduir, motiu pel qual se li imputa un delicte contra la funció pública. Paral·lelament, entre dimarts i dissabte els agents van arrestar cinc homes i una dona per conduir sota els efectes de l’alcohol. Els detinguts, d’entre 20 i 51 anys, van donar positiu en controls rutinaris d’alcoholèmia amb taxes de fins a 1,82 mil·ligrams per litre de sang.

A banda, dissabte van ser detinguts un resident de 20 anys i dos no residents de 24 i 26 per possessió de cocaïna. En el primer cas el noi va ser aturat prop de les cinc de la matinada en un control rutinari en un carrer de la capital i li van trobar 0,3 grams de cocaïna. Els altres van ser arrestats a la nit a la frontera del riu Runer quan pretenien entrar al Principat en cotxe amb 1,6 grams de cocaïna i sis d’haixix.

tracking