telecomunicacions

Andorra Telecom alerta d'un 'e-mail' corruptor de dades

Andorra Telecom alerta d'un 'e-mail' corruptor de dades

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andorra Telecom va alertar que ha detectat una campanya massiva de correus electrònics que es fan passar per Bankia. En l’assumpte hi diu: “Important-Documents assegurances”. Segons van informar a través d’un comunicat, el correu adjunta un arxiu amb el nom “DocumentoSeguro.doc” i quan s’obre s’executa un codi en PowerShell que descarrega un malware des de diferents llocs externs. La companyia recomanava no obrir aquest document per evitar afectacions a l’ordinador i a l’encriptació de les dades.

Per altra banda, Andorra Telecom també va presentar les millores de la seva app per a dis- positius mòbils. Entre altres fun­cions, permet ajustar el volum i posar en silenci el descodificador de la parapública. També es poden fer recàrregues de targetes de prepagament, així com consultar el saldo.

Aquesta actualització és la primera d’un seguit de millores previstes que la companyia durà a terme de cara als pròxims mesos. L’aplicació, llançada l’octubre passat, ja permetia consultar el consum dels productes en temps real, descarregar les factures en format electrònic i també controlar el descodificador de la televisió. Des d’aleshores ja se l’han descarregat més de 10.000 persones en qualsevol sistema.

tracking