Institucions

Els coprínceps Macron i Vives es trobaran per primer cop el 16 d'octubre a París

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Copríncep francès, Emmanuel Macron, i el Copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, es reuniran al Palau de l’Elisi a París el proper dilluns 16 d’octubre a les 12 hores del migdia. Així ho va informar ahir la representació del Copríncep francès en un comunicat adreçat als mitjans de comunicació. La trobada entre el president de la república francesa i el bisbe d’Urgell s’inscriu dins del marc de les “freqüents relacions institucionals que man­tenen els serveis dels dos coprínceps”.

Durant la reunió entre Joan-Enric Vives i Emmanuel Macron està previst que els dos coprínceps tractin “temes institucionals i d’actualitat” sobre el Principat, va informar la representació del Copríncep francès. Per exemple, parlaran sobre la propera visita a Andor­ra de Macron, que es farà coincidint amb la celebració del 25è aniversari de la Constitució, aquest proper mes de març. Els dos caps d’Estat també tractaran les negociacions sobre l’acord d’asso- ciació entre Andorra i la Unió Europea que s’estan desenvolupant en l’actualitat.

La trobada entre Macron i Vives és la primera entre els dos coprínceps des que el passat mes de maig el polític francès va guanyar les eleccions.

tracking