Compartir
Accedir
Subscriu-te Iniciar sessió
Buscar
DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Reaccions a l'1-0

Catalunya fa vaga general per protestar contra la repressió policial durant l'1-O

L’Associació de Transportistes recomana no desplaçar-se a Espanya per evitar bloquejos
La societat catalana farà avui vaga general per protestar contra la repressió policial de l’1-O. Una gran part dels ajuntaments catalans, com el de Barcelona, van anunciar que secunden les aturades previstes per avui. S’han decretat serveis mínims i molts equipaments com ara escoles, biblioteques i casals està previst que tanquin les portes. D’aquesta manera, els consistoris, els estudiants i bona part dels treballadors s’afegeixen a la jornada de vaga que diumenge va convocar la Taula per la Democràcia.
Diferents universitats catalanes, com la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona, la UPC o la Universitat de Vic, van anunciar
  • #1 DoricoG
    (03/10/17 07:48)

    S'ha arribat a un estat d'odi que no té sentit en un món que necessita ajuda, amor i molta pau. Els animals no tenen les actituds que els humans tenim. Som bèsties salvatges ! Visquem sobre un planeta malalt que necessita un sanejament global per a poder salvar el que queda per salvar ! Encara estem a temps, però estem preparats ? Una persona sola es pot calmar. Però la multitud genera l'efecte “manada de llops” i és molt perillós. I és el que està passant. A vegades, em demano si no visquem massa bé ! Que passaria si un tifó deixes Catalunya completament devastada ? Hi hauria ajuda mútua ? Hi hauria compassió ? Hi hauria pau ? Hi hauria amor ? I els nostres valors Cristians. Que en fem ? penso que TOTS s'han de calmar, reflexionar i després, apropar-se per fer la pau i viure junts. Hem de construir parets psicològiques o físiques a tot arreu del món ? Patètic ! 

    Respondre
1
Diari d'Andorra Twitter

Opinions sobre @diariandorra

Envia el teu missatge
HELISA - Gestor de continguts
© Diari d’Andorra
(Premsa Andorrana) 2005-2024 - C/ Bonaventura Riberaygua, 39, 5è pis - Telèfon : +376 877 477

Col·laboradors:

HELISA - Gestor de continguts